Πετράλωνα: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι και ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο - Δείτε βίντεο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 11:10 Πετράλωνα: Διαρρήκτες μπήκαν σε σπίτι και ξυρίστηκαν και έκαναν μπάνιο - Δείτε βίντεο

Σοκ βίωσε ο νεαρός που είδε το σπίτι του άνω-κάτω - «Εσάς οι κλέφτες κάνουν μπάνιο και ξυρίζονται σπίτι σας;» έγραψε στο TikTok

Ένας νεαρός μουσικός επέστρεψε στο σπίτι του στα Πετράλωνα και το βρήκε άνω-κάτω. Φυσικά άμεσα αντιλήφθηκε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Το σοκ όμως δεν σταμάτησε στα αναποδογυρισμένα συρτάρια και τα ρούχα στο πάτωμα.

Κάνοντας μερικά βήματα μέσα στο σπίτι του, είδε πως οι διαρρήκτες είχαν μείνει για ώρα μέσα, καθώς είχαν ξυριστεί και είχαν κάνει και μπάνιο! Φυσικά άφησαν τα πάντα εκεί για να τα βρει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού με το θέαμα να είναι σίγουρα αποκρουστικό.

«Εσάς οι κλέφτες ξυρίζονται και κάνουν μπάνιο σπίτι σας;» έγραψε στο TikTok. Σύμφωνα με την ανάρτησή του στα social media, οι διαρρήκτες μεταξύ άλλων πήραν κάποιες συσκευές που χρησιμοποιεί στη μουσική του, αξίας εκατοντάδων ευρώ.

Δείτε το βίντεο:

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση