Θεσσαλονίκη: Ώρα απολογίας για τον 25χρονο τράπερ που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φοιτητή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 12:36 Θεσσαλονίκη: Ώρα απολογίας για τον 25χρονο τράπερ που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας του φοιτητή

Προθεσμία για να απολογηθεί την προσεχή Τετάρτη (05.02.24) έλαβε ο 25χρονος τράπερ, που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό και τον τραυματισμό του φοιτητή στη Θεσσαλονίκη.

Ο τράπερ που κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από κοινού, σε βάρος του 23χρονου φοιτητή στη Θεσσαλονίκη, δήλωσε πως όσα γράφονται για το περιστατικό είναι «ψέματα». «Σταματήστε να γράφετε ψέματα, μίλησα με την οικογένεια του φοιτητή», είπε έξω από το δικαστικό μέγαρο. 

Ο ίδιος φέρεται να επιτέθηκε στον 23χρονο, που ώρες αργότερα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Παραμένει για νοσηλεία με την κατάσταση της υγείας του, να έχει βελτιωθεί. Ο κατηγορούμενος τράπερ υποστηρίζει ότι δεν κατάλαβε πως ο νεαρός τραυματίστηκε, αφού όπως λέει έφυγε από το σημείο, με τους φίλους του.

Σύμφωνα με τη μήνυση, το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της 23ης Ιανουαρίου κοντά στη διασταύρωση των οδών Συγγρού με Εγνατία. Όπως προκύπτει από τις καταθέσεις που συγκέντρωσε η αστυνομία, ο 23χρονος που ήταν μαζί με άλλους δύο φοιτητές, βλέποντας τον τράπερ είπε στην παρέα του «αυτός είναι γνωστός» και τότε δέχτηκε την επίθεση. Όπως αναφέρει η καταγγελία, ο τράπερ έδωσε κεφαλιά στον νεαρό και αμέσως μετά ένα δεύτερο άτομο τον κλώτσησε στο σώμα, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο έδαφος.

Πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση