Μητσοτάκης για Κάρολο: «Τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Φεβρουαρίου 2024 10:21 Μητσοτάκης για Κάρολο: «Τις ευχές μου για ταχεία ανάρρωση σε έναν πραγματικό φίλο» (φωτο intime)

«Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου».

«Ευχόμαστε στην Αυτού Μεγαλειότητα τον Βασιλιά Κάρολο Γ ́ ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Είναι ένας αληθινός φίλος της Ελλάδας και κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του και τον λαό του Ηνωμένου Βασιλείου».

Αυτό το μήνυμα έστειλε μέσω X (πρώην Twitter) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για τον βασιλιά Κάρολο, ο οποίος πάσχει από καρκίνο, όπως ανακοινώθηκε χθες από το παλάτι του Μπάκιγχαμ.

Ο τύπος του καρκίνου δεν έχει αποκαλυφθεί – δεν πρόκειται για καρκίνο του προστάτη, αλλά ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια της πρόσφατης θεραπείας του για διευρυμένο προστάτη, σύμφωνα με το BBC.

Ο βασιλιάς ξεκίνησε «τακτικές θεραπείες» τη Δευτέρα και θα αναβάλει τα δημόσια καθήκοντα κατά τη διάρκειά τους, ανέφερε το παλάτι. Ο 75χρονος μονάρχης «παραμένει απόλυτα θετικός για τη θεραπεία του και προσβλέπει στην επιστροφή του σε πλήρη δημόσια καθήκοντα το συντομότερο δυνατό», προστίθεται. Δεν έγιναν γνωστές περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το στάδιο του καρκίνου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση