Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ - Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Φεβρουαρίου 2024 19:51 Μάνδρα: Εκτέλεσαν τον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά με καλάσνικοφ - Βρέθηκε απανθρακωμένος μέσα στο όχημά του

Οι δράστες διέφυγαν με μηχανή, ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους - Κοντά στο σημείο βρέθηκε ακόμη ένα ΙΧ καμένο, πιθανόν των δραστών - Η πρώην σύζυγος του θύματος είχε επίσης δολοφονηθεί το 2018

Ενέδρα θανάτου είχαν στήσει άγνωστοι στον επιχειρηματία Χρήστο Γιαλιά, τον οποίο αφού πυροβόλησαν με καλάσνικοφ και σκότωσαν μέσα στο αυτοκίνητό του, στη Μάνδρα ακολούθως έβαλαν φωτιά και τον έκαψαν με προφανή στόχο να εξαφανίσουν κάθε ίχνος που θα μπορούσε να οδηγήσει σ' αυτούς. Κατά τις πρώτες πληροφορίες, μάλιστα, οι δράστες πυροβόλησαν με το καλάσνικοφ ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, στην οδό Αγίας Αικατερίνης. 

Χαρακτηριστικό της οργάνωσης της δολοφονικής επίθεσης είναι ότι έκαψαν επί τόπου το αυτοκίνητο και το θύμα τους, που δεν αναγνωρίζεται για να μην ρισκάρουν να αφήσουν ίχνη. Η δολοφονία έγινε σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων από το σπίτι του επιχειρηματία και εκτιμάται ότι οι δράστες είχαν παρακολουθήσει τις κινήσεις του και είχαν καταγράψει τη ρουτίνα των μετακινήσεών του.

mandr

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του protothema.gr, το θύμα είναι ο επιχειρηματίας Χρήστος Γιαλιάς, που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο κρεάτων, ενώ κατά το παρελθόν είχε εμπλακεί και στα διοικητικά ποδοσφαιρικών ομάδων. Αν επιβεβαιωθεί ότι το θύμα είναι πράγματι ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας η υπόθεση περιπλέκεται ακόμη περισσότερο, αφού η σύζυγός του έχει επίσης δολοφονηθεί. 

Η Ελληνική Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών οι οποίοι διέφυγαν με μηχανή. Το όχημα βρέθηκε στην οδό Αγίας Αικατερίνης στη Μάνδρα και στο σημείο επιχείρησαν πυροσβέστες για να σβήσουν τη φωτιά.

Από τις έρευνες της ΕΛΑΣ, βρέθηκαν, δίπλα από το καμένο όχημα, κάλυκες ενώ εντός του οχήματος, εντοπίστηκε Καλάσνικοφ το οποίο εκτιμάται ότι είναι το όπλο της δολοφονίας που πέταξαν οι δράστες μετά την εκτέλεση. Λίγα μέτρα πιο μακριά εντοπίστηκε ένα άλλο αυτοκίνητο καμένο, πιθανότατα των δραστών.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση