Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Όλα συνέβησαν 200 μέτρα από το σπίτι του

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 09:20 Νέα στοιχεία για τη μαφιόζικη εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα: Όλα συνέβησαν 200 μέτρα από το σπίτι του (φωτο intime)

Ο επιχειρηματίας επέστρεφε στην οικία του την ώρα που έπεσε στην ενέδρα θανάτου.

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας και αφορούν τη μαφιόζικη εκτέλεση του Χρήστου Γιαλιά στη Μάνδρα. Ο επιχειρηματίας βρέθηκε απανθρακωμένος στο αυτοκίνητό του, ενώ νωρίτερα είχε δεχθεί καταιγισμό πυρών από όπλο τύπου καλάσνικοφ.

Βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνεται το αυτοκίνητο του Χρήστου Γιαλιά τη στιγμή που καίγεται, κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ενώ το άγριο έγκλημα έγινε μόλις 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του θύματος. Προστίθεται, δε, ότι οι εγκληματίες «γάζωσαν» το όχημα με τουλάχιστον 15 σφαίρες.

Όπως μετέδωσε το πρωί της Πέμπτης (8/2) η εκπομπή του Mega «Κοινωνία Ώρα MEGA» με την Ανθή Βούλγαρη και τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο επιχειρηματίας φέρεται να επέστρεφε στην οικία του την ώρα που έπεσε στην ενέδρα θανάτου.

Στο σημείο εξακολουθούν να βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας, ερευνώντας εξονυχιστικά την περιοχή, ενώ έχουν ήδη βρεθεί αντικείμενα που συνδέονται με την αιματηρή επίθεση.

 

 

Το όπλο της δολοφονίας

Στο σημείο της επίθεσης εντοπίστηκε ένα καλάσνικοφ, το οποίο εκτιμάται πως πιθανότατα χρησιμοποιήθηκε για να δολοφονηθεί ο άνδρας. Το καλάσνικοφ εντοπίστηκε μέσα στο αυτοκίνητο του θύματος και εκτιμάται ότι οι εκτελεστές το πέταξαν μέσα για να καεί και αυτό μαζί με το όχημα.

Παράλληλα, σε πολύ κοντινή απόσταση από τον τόπο του εγκλήματος εντόπισαν ακόμη ένα καμένο όχημα, που εκτιμάται ότι το χρησιμοποίησαν οι δράστες της επίθεσης και ότι το έκαψαν οι ίδιοι για να σβήσουν τα ίχνη τους. Τέλος, οι αστυνομικοί έχουν ήδη εντοπίσει και συλλέξει τουλάχιστον 15 κάλυκες δίπλα από το αυτοκίνητο του επιχειρηματία, ενώ σημειώνεται ότι οι δράστες ήταν τουλάχιστον δύο και ότι επέβαιναν σε μοτοσικλέτα.

Η επιχειρηματική δραστηριότητα του θανόντος ήταν πλούσια, ενώ είχε ασχοληθεί ενεργά και με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Τι λένε μάρτυρες

Το άγριο έγκλημα, μαφιόζικου τύπου, έγινε στην οδό Αγίας Αικατερίνης. Κάτοικοι της περιοχής ήταν αυτοί που κάλεσαν την Άμεση Δράση, στις 18:45 το απόγευμα, όταν άκουσαν τις ριπές των πυροβόλων όπλων. Όταν βγήκαν στον δρόμο, είδαν το αυτοκίνητο του θύματος τυλιγμένο στις φλόγες. Επί τόπου μετέβησαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας.

Το 2018 είχε δολοφονηθεί η σύζυγος του θύματος, στην ίδια περιοχή. Μαζί είχαν κάνει δύο γιους. Τότε, επίσης γινόταν λόγος για μαφιόζικη εκτέλεση. Στην ΕΛ.ΑΣ ήδη εξετάζουν το ενδεχόμενο σύνδεσης των δυο εγκλημάτων.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση