Γλυφάδα: Η δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε ο Αιγύπτιος, ο διαπληκτισμός και το φονικό

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 20:33 Γλυφάδα: Η δεύτερη ευκαιρία που ζήτησε ο Αιγύπτιος, ο διαπληκτισμός και το φονικό

Ο Αιγύπτιος πήγε οπλισμένος στα γραφεία της ναυτιλιακής- Ζήτησε από τη Μαρία Καρνέση να επιστρέψει στη δουλειά του - Πώς εξελίχθηκε η συνάντηση.

Εντονος διαπληκτισμός του 76χρονου Αιγύπτιου με τη Μαρία Καρνέση προηγήθηκε του μακελειού στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας στη Γλυφάδα: Ο 76χρονος «Αρης» πήγε νωρίς το πρωί στα γραφεία αποφασισμένος να ζητήσει δεύτερη ευκαιρία για να πάρει πίσω τη δουλειά του, έχοντας όμως, την καραμπίνα και το περίστροφο στο αυτοκίνητό του.
Κατάφερε να φτάσει πρόσωπο με πρόσωπο με την Μαρία Καρνέση και ακολούθησε έντονος διαπληκτισμός. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η εφοπλίστρια, που είναι ένα από τα θύματα του 76χρονου, του ζήτησε επιτακτικά, σε έντονο ύφος να φύγει από το γραφείο της. Τότε, ο Αιγύπτιος, που εργαζόταν για περίπου 40 χρόνια στην οικογένεια Καρνέση, κατέβηκε στο αυτοκίνητό του, πήρε την καραμπίνα και επέστρεψε αποφασισμένος να σκορπίσει τον θάνατο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα, ο Αιγύπτιος στην ερώτησή του πού πήγαινε, απάντησε «να ξεκαθαρίσω με τα αφεντικά», όμως, δεν κάνει λόγο για όπλο: Ο 76χρονος πήγε αποφασισμένος να «ξεκαθαρίσει», κι όταν δεν πήρε αυτό που ήθελε, τότε επέστρεψε στο αυτοκίνητό του και πήρε την καραμπίνα.



Ο 76χρονος εργαζόταν για πάνω 36 χρόνια για την οικογένεια Καρνέση τόσο στην επιχείρηση στη Γλυφάδα, όσο και στην παραθεριστική κατοικία στο Τραγονήσι που βρίσκεται στους Πεταλιούς, όπου ήταν ο επιστάτης για λογαριασμό του Σπύρου Καρνέση. Στη συνέχεια και επί σειρά ετών φρόντιζε τη μητέρα των τριών αδελφών Καρνέση. Άνθρωπος εμπιστοσύνης, είχε τον έλεγχο των πάντων στο νησί, ενώ ήταν γνωστός ως Άρης, τόσο στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον της οικογένειας, όσο και στην επιχείρηση.

Ο λόγος για τον Αντέλ Αριστείδη, όπως είχε βαπτιστεί, Ελ Μπουράυ, γεννημένο στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου, που σήμερα μπήκε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού δολοφόνησε τη Μαρία Καρνέση (αδελφή του εφοπλιστή Σπύρου Καρνέση), τον Αντώνη Βλασσάκη (σύζυγο της Δέσποινας Καρνέση και CEO της ναυτιλιακής και τον Ηλία Κουκουλάρη, πρώην καπετάνιο και υπάλληλο, κατέβηκε στο υπόγειο της εταιρείας και αυτοκτόνησε.

Είχε πρόσβαση σε όλα τα σπίτια

Ο 76χρονος  ήταν για χρόνια ένα άτομο της απολύτου εμπιστοσύνης της εφοπλιστικής οικογένειας. Μάλιστα, δεν ήταν μόνο εργαζόμενος, αλλά και φροντιστής των κατοικιών των μελών, ενώ είχε αναλάβει και τη φροντίδα της πιο ηλικιωμένης γυναίκας της οικογένειας.

Ο ίδιος είχε πρόσβαση στις πολυτελείς κατοικίες τους. Μέσα σε μία από αυτές του είχε παραχωρηθεί χώρος για να διαμένει.

Πρόσφατα, οι δύο αδελφές του ανακοίνωσαν ότι απολύεται. Ο Άρης θεώρησε άδικη την απόλυση. Κανείς όμως δεν περίμενε την αντίδρασή του. Πήγε στη ναυτιλιακή εταιρεία και αφού σκότωσε τα «αφεντικά» του, όπως τα χαρακτήρισε, αυτοκτόνησε.

Δείτε το βίντεο:


 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση