Δάγκωσε και έκοψε το αφτί ντελιβερά για ασήμαντη αφορμή

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 19:50 Δάγκωσε και έκοψε το αφτί ντελιβερά για ασήμαντη αφορμή

«Έχω τέσσερα παιδιά, η γυναίκα μου κάνει αιμοκάθαρση και είμαι όλη μέρα σε ένα μηχανάκι για το μεροκάματο»

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη το πρωί της περασμένης Πέμπτης στο 3ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Γιαννιτσών – Θεσσαλονίκης στην Πέλλα, όταν ένας 28χρονος δάγκωσε και έκοψε το αυτί ενός 33χρονου διανομέα, έπειτα από καυγά που ξέσπασε ανάμεσά τους για το ποιος έχει προτεραιότητα.

Ο διανομέας από τα Γιαννιτσά της Πέλλας, έκανε αντικανονική προσπέραση και ο άλλος οδηγός του ζήτησε το λόγο και έπειτα του έκοψε το αυτί με αποτέλεσμα ο 33χρονος να μεταφερθεί αιμόφυρτος στο νοσοκομείο Γιαννιτσών όπου νοσηλεύεται.

«Στο δάγκωμα του αυτιού αισθάνθηκα ένα πόνο, αλλά όταν είδα το αυτί μου να πέφτει στο δρόμο, είπα “τι είναι αυτό;” Και σηκώθηκα και έφυγα. Δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί, αυτό είναι κανιβαλισμός» είπε ο 33χρονος, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Έχω τέσσερα παιδιά, η γυναίκα μου κάνει αιμοκάθαρση και είμαι όλη μέρα σε ένα μηχανάκι για το μεροκάματο» είπε ο νεαρός συγκλονισμένος μετά το σοκαριστικό συμβάν.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση