Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος και η 39χρονη σύζυγος του Παλαιοχριστιανού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 12:14 Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος και η 39χρονη σύζυγος του Παλαιοχριστιανού

Η γυναίκα είχε σύμβαση το 2018 και το 2019 με τον δήμο Ωρωπού - «Τσακωνόταν με τον κόσμο» λέει υπάλληλος - «Η οικογένεια είναι ιδιωτική, δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία» υποστηρίζει ο πατέρας

Συμβασιούχος δημοτική υπάλληλος ήταν και η σύζυγος του 45χρονου «Παλαιοχριστιανού» Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, ο οποίος όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες μέρες εργαζόταν σε καθεστώς τηλεργασίας από το 2021 στον δήμο Ερέτριας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1 η γυναίκα είχε σύμβαση το 2018 και το 2019 με τον δήμο Ωρωπού.

Πρόκειται για άλλον δήμο από αυτόν που εργαζόταν ο σύζυγός της- στον οποίο προφανώς δεν έμενε αφού τα τελευταία χρόνια ζούσε και εκείνη στα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας μαζί με την υπόλοιπη, πολύτεκνη οικογένειά της.

«Η 39χρονη δούλευε εδώ το 2018 ή το 2019. Σε έργα ήταν. Είχε λίγα θέματα, τσακωνόταν με τον κόσμο και μετά την έφερε ο Δασάρχης μέσα εδώ να καθαρίζει. Ήταν λίγο απότομη», δήλωσε στο Πρωινό ο υπάλληλος του Δασαρχείου Αττικής.

«Δεν κατηγορούμαι για αιμομιξία»

 

Στο μεταξύ, ο 46χρονος πατέρας της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία χρησιμοποίησε νωρίτερα τη φράση «η οικογένεια είναι ιδιωτική» επιτείνοντας το θρίλερ σχετικά με την τύχη των εξαφανισμένων παιδιών του.

«Δεν μπορεί μια οικογένεια να βγαίνει φόρα παρτίδα στα κανάλια. Υπάρχει και ένα ψυχολογικό βάρος που περνούν τα παιδιά να βλέπουν να ασχολείται μαζί τους όλη η κοινωνία, κάποτε θα είναι ενήλικα» είπε στον ΑΝΤ1.
 

 

Σε ερώτηση σχετικά με τα όσα ακούγονται για έρευνα του ενδεχόμενου της αιμομιξίας ο 46χρονος απάντησε ότι «δεν είμαι κατηγορούμενος για αιμομιξιά, δεν έδωσα dna, δεν έδωσα βιομετρικά στοιχεία, ούτε ηλεκτρονική φορολογική δήλωση έκανα».

Όσον αφορά την απαγόρευση να δει το 15χρονο παιδί του που βρίσκεται με εισαγγελική εντολή στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ο 46χρονος είπε ότι «πήγα στο Παίδων αλλά δεν μου επέτρεψαν να δω το παιδί μου. Είναι εξοντωτικό. Ελπίζω να το τιμωρήσει ο κόσμος».

Στο πλαίσιο αυτό, μάλιστα, είπε ότι «πολύ καλά έκανα τόσα χρονια που τους γύρισα την πλάτη και το ίδιο αισθάνομαι και τώρα»

Ο 46χρονος υποστήριξε, τέλος, ότι «δυστυχώς αυτή τη στιγμή πρέπει να κάνω έρανο για να πάρω κάρτα για το τηλέφωνό μου».

Μετά τις αποκαλύψεις και τον σάλο που έχει δημιουργηθεί για τον πατέρα της οικογένειας των παλαιοχριστιανών στην Κόρινθο,τον Μανώλη Καλαιντζιδάκη, ο δήμος της Ερέτριας αποφάσισε να σταματήσει τη μισθοδοσία του 45χρονου άνδρα, ο οποίος πληρωνόταν χωρίς να εργάζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες από τον δήμο της Ερέτριας ο συγκεκριμένος άνδρας πρέπει να επιστρέψει τους μισθούς δύο μηνών του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου αναδρομικά για μη φυσική του παρουσία. Ενώ παράλληλα ο δήμος ζητά με έγγραφο από την εισαγγελία να εξετάσει αν συντρέχουν οι προϋποθέσεις εκείνες που θα θέσουν τον 45χρονο σε αυτοδίκαιη αργία.

Ο Μανώλης Καλαιντζιδάκης που ζει υπό πρωτόγονες συνθήκες στα λαγούμια, στην ορεινή Κορινθία και κατηγορείται για απείθεια, για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και για παράβαση του νόμου περί υποχρεωτικής φοίτησης παιδιών στο σχολείο, το μεσημέρι της Τετάρτης αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη που ορίστηκε για τις 4 Μαρτίου 2024.

Ο 45χρονος προσκόμισε στο δικαστήριο ιατρική γνωμάτευση αναπηρίας που είχε λήξει το 2022 και ζήτησε να γίνει εξέταση από πραγματογνώμονα ενώ στην ερώτηση γιατί εργαζόταν εξ αποστάσεως στον δήμο της Ερέτριας, υποστήριξε ότι θα έπρεπε να είχε συνταξιοδοτηθεί. Κατά την έξοδό του από τα δικαστήρια της Κορίνθου, το μεσημέρι της Τετάρτης ο 45χρονος ανέφερε στους δημοσιογράφους ότι η δικαστική εντολή να διενεργηθεί τεστ DNA στα παιδιά των οικογενειών που ζούσαν στην κοινότητα μαζί του παραβιάζει το δικαίωμά του και τα πιστεύω του.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση