Πτολεμαΐδα: Συντετριμμένη η 42χρονη που έχασε την ίδια μέρα μωρό και σύζυγο

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 25 Φεβρουαρίου 2024 16:41 Πτολεμαΐδα: Συντετριμμένη η 42χρονη που έχασε την ίδια μέρα μωρό και σύζυγο

«Είχε μια δύσπνοια που με ανησύχησε και το πήγα στο ΑΧΕΠΑ» είπε για το βρέφος

Οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την τοπική κοινωνία της Πτολεμαΐδας. Μία 42χρονη γυναίκα έχασε το βρέφος της, αλλά και τον σύζυγό της, την ίδια ημέρα.

O διοικητής της 4ης υγειονομικής περιφέρειας Μακεδονίας – Θράκης, μίλησε για το περιστατικό στο Mega χαρακτηρίζοντάς το τραγικό και σχετικά με το βρέφος περιέγραψε ότι οι συγγενείς το έφεραν στο ΑΧΕΠΑ περίπου στις δώδεκα η ώρα το βράδυ της Παρασκευής με αναφερόμενα προβλήματα αναπνευστικής δυσχέρειας ωρών.

«Πέσανε πάνω στο μωρό όλοι οι γιατροί. Έγινε ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατόν, αλλά δυστυχώς το μωρό κατέληξε περίπου στις 3 η ώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου» σύμφωνα με τον διοικητή.

«Το τραγικό στην ιστορία είναι ότι λίγα λεπτά αργότερα κατέληξε και ο πατέρας του μωρού ο οποίος νοσηλευόταν στο Θεαγένειο της Θεσσαλονίκης. Δεν υπάρχουν και πολλά λόγια να περιγράψουμε αυτά τα γεγονότα» επεσήμανε ο διοικητής.

«Δεν μπορώ» είπε συντετριμμένη μιλώντας στο Mega η 42χρονη.

Σχετικά με τον θάνατο του μωρού της και αν είχε κάποια συμπτώματα, τόνισε ότι: «Είχε μια δύσπνοια που με ανησύχησε και το πήγα στο ΑΧΕΠΑ». Οι γιατροί της είπαν ότι πρέπει να διασωληνωθεί, όπως περιγράφει.

«Την ίδια ώρα έφυγε ο άντρας μου. Ήταν καρκινοπαθής και το μάθαμε προχθές. Καλπάζουσα μορφή. Την ίδια ώρα που βγήκε η γιατρός και μου είπε "το παιδί σου κατέληξε", χτυπούσε το κινητό μου για να μου πουν ότι κι ο άντρας μου κατέληξε. Αυτό ζω» σημείωσε η γυναίκα.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση