Τον viral ρασοφόρο... Κλεομένη δείχνει ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός -«Δεν τους ξέρω» απαντά

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 22:02 Τον viral ρασοφόρο... Κλεομένη δείχνει ως πατέρα του εγγονού του ο παλαιοχριστιανός -«Δεν τους ξέρω» απαντά

Όλο και περισσότερα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας γύρω από την υπόθεση της οικογένειας των παλαιοχριστιανών που ζούσαν σε λαγούμι στην ορεινή Κορινθία.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», το βρέφος της ενήλικης κόρης του 45χρονου παλαιοχριστιανού δεν έχει δηλωθεί στο Ληξιαρχείο.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές έχουν δώσει εντολή για λήψη DNA από τον 45χρονο Μανώλη Καλαϊτζιδάκη, προκειμένου να λυθεί το μυστήριο σχετικά με το ποιος είναι ο πατέρας του βρέφους, ωστόσο εκείνος αρνείται να δώσει.

Όπως μεταδόθηκε στο ρεπορτάζ, «από συνδυαστικές αναζητήσεις στην εφαρμογή διαλειτουργικότητας δημοσίου τομέα της υπηρεσίας δεν υπάρχουν αποτελέσματα για το συγκεκριμένο τέκνο».

Από την ίδια εκπομπή έγινε λόγος για τον πατέρα Κλεομένη, γνωστό από το youtube, ο οποίος, σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, φέρεται να κατονομάστηκε από τον 45χρονο Μανώλη στις αστυνομικές αρχές ως ο πατέρας του εγγονού του.

Ο Ανδρέας Καραγιάννης, εκδότης του ekklisiaonline.gr, ανέφερε ότι πρόκειται για έναν παλαιοημερολογίτη ιερέα, ο οποίος φέρεται να ήταν πολύ κοντά στην οικογένεια και να ζούσαν μαζί.

Πάτερ Κλεομένης: Δεν τους γνωρίζω, δεν είναι δικό μου το μωρό

Ο ίδιος ο π. Κλεομένης, ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή του Μega «LiveNews», υποστήριξε πως δεν έχει καμία σχέση με την οικογένεια των Παλαιοχριστιανών και δεν είναι πατέρας του μωρού.

«Δεν τον ξέρω, δεν τον γνωρίζω. Εμένα με ξέρουν χιλιάδες άνθρωποι. Δεν έχω φιλοξενήσει κανέναν από αυτούς τους ανθρώπους. Δεν τους γνωρίζω» είπε.

«Ενώπιον Θεού και ανθρώπων, δεν ξέρω και δεν έχω καμία σχέση ούτε με την οικογένειά του ούτε με την κόρη του ούτε έχω κάνει κάποιο παιδί με την κόρη του» τόνισε στο «LiveNews» ο π. Κλεομένης.

Παλαιοχριστιανός: Ο σύζυγος της κόρης μου είναι αυτός που είναι...

Ο παλαιοχριστιανός Μανώλης Καλαϊτζιδάκης μετέβη την Κυριακή στο Νοσοκομείο «Παίδων», όπου βρίσκεται φρουρούμενος ο 15χρονος γιος του. Ο 45χρονος μίλησε για τις συνθήκες κράτησης του παιδιού, για τη γυναίκα του, αλλά και για την ενήλικη κόρη του και το βρέφος της.

«Δύο αστυνομικοί πάνοπλοι φυλάνε τον γιο μου και τον πάνε αγκαζέ στην τουαλέτα, ένα 15χρονο παιδί, που το πήραν από τα βουνά, θέλουν να το διαλύσουν. Τι ρεβανσισμός είναι αυτός από την αστυνομία, παραπέμπει σε άλλα καθεστώτα. Δεν τον προφυλάσσουν έτσι, αλλά θα τον τρελάνουν» είπε αρχικά ο 45χρονος.

Σε ερώτηση για το γεγονός πως η σύζυγός του είναι άφαντη, ανέφερε ότι «ευτυχώς που κρύφτηκε εκεί που κρύφτηκε, γιατί διαφορετικά θα είχαμε τέσσερα παιδιά εδώ (σ.σ. στο «Παίδων»), που είναι και πιο μικρά. Ο Νίκος είναι 15 χρόνων, τα άλλα τα παιδιά είναι πιο μικρά. Φανταστείτε να είχαμε ένα 5χρονο να το συνοδεύουν αστυνομικοί για να πάει στην παιδική χαρά. Ανήκουστα πράγματα».

«Προφανώς, δεν ήθελαν να πάω να δω την κατάσταση, για να μην τους καταγγείλω. Απείλησε ένας αστυνομικός το παιδί ότι, αν τρέξει να φύγει, θα το πυροβολήσει. Αυτά μου τα είπε η κόρη μου που συνοδεύει το παιδί μέσα, και κατάλαβα γιατί δεν με αφήνουν ούτε να επικοινωνήσω μαζί του. Για να μη μου το πει, προφανώς. Εδώ μιλάμε για συνθήκες Κολομβίας. Ο ρεβανσισμός της αστυνομίας, όλο τον ανδρισμό και τον επαγγελματισμό της θα τον βγάζει σε ένα 15χρονο παιδί; Πού γίνονται αυτά τα πράγματα;» είπε, αναφερόμενος στην κράτηση του 15χρονου γιου του.

«Η κόρη μου, που είναι εδώ, κυοφορεί, είναι παντρεμένη. Είναι ενήλικη» ανέφερε ακόμη, ενώ στην ερώτηση για το ποιος είναι ο σύζυγός της, ο 45χρονος αποκρίθηκε «τον έχουν γνωρίσει και τα κανάλια, ο σύζυγος είναι αυτός που είναι».

Σύζυγος Μανώλη: Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 φιλοξενήθηκαν δηλώσεις και της εγκύου συζύγου του «παλαιοχριστιανού». Η κα Σεβαστή εξέφρασε τον φόβο της για την ίδια και την οικογένειά της.

«Φοβάμαι για εμένα και την οικογένειά μου, η κατάστασή μου είναι κρίσιμη και δεν τη σέβεται κανείς. Το μυαλό μου είναι στον γιο μου, που είναι μόνος του και δεν μπορώ να τον βοηθήσω τώρα. Περιμένω τη δίκη για να ξεκαθαρίσουν όλα και να τελειώσει όλο αυτό που βιώνει άδικα η οικογένειά μου. Θέλω να βρω όλη την οικογένειά μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση