Ο Κασσελάκης απέλυσε τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο -«Μάζεψε τώρα τα πράγματά σου»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 22:06 Ο Κασσελάκης απέλυσε τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, Θύμιο Γεωργόπουλο -«Μάζεψε τώρα τα πράγματά σου»

Στον απόηχο της μεγάλης εσωκομματικής διαπάλης και των αρνητικών εντυπώσεων που δημιούργησε το προεδρικό δάνειο στα κομματικά μέσα ενημέρωσης «Αυγή» και ραδιόφωνο «Στο Κόκκινο», μέσω εταιρείας στο εξωτερικό, ο Στέφανος Κασσελάκης απέλυσε τον οικονομικό διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Στέφανος Κασσελάκης, εντελώς αιφνιδιαστικά, κάλεσε στο γραφείο του στον 7ο όροφο της Κουμουνδούρου τον κ. Θύμιο Γεωργόπουλο για να του ανακοινώσει τη λύση της συνεργασίας του με το κόμμα, το οποίο υπηρέτησε επί 15 χρόνια, δίπλα και στο ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς Μίμη Δαρειώτη, του οποίου το όνομα η νέα ηγεσία έδωσε στο κτίριο ιδιοκτησίας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο έντονος διάλογος με Κασσελάκη

«Θα κάνω εκτεταμένες αλλαγές και θα ήθελα να διακόψουμε τη συνεργασία μας» είπε, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο κ. Κασσελάκης, μπαίνοντας ορθά-κοφτά στο ψητό.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Γεωργόπουλος απάντησε ότι «παρά το γεγονός ότι είμαι επιλογή όχι μόνο του Αλέξη Τσίπρα αλλά και της Πολιτικής Γραμματείας, με την έγκριση των ανώτατων οργάνων του κόμματος, από τη στιγμή που έχεις άλλα σχέδια για το μέλλον του κόμματος θα έρθω να μαζέψω τα πράγματά μου».

Ο κ. Κασσελάκης, ωστόσο, δεν άφησε κανένα περιθώριο στον κ. Γεωργόπουλο, και του ζήτησε να μαζέψει τώρα τα πράγματά του, όπως και έγινε.

Όλα αυτά δεν πρέπει να θεωρούνται τυχαία, καθώς ο κ. Κασσελάκης φαίνεται να ενεργοποιεί το σχέδιό του για την πλήρη αναδιάρθρωση του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο σε ανθρώπινο δυναμικό αλλά και σε υποδομή.

Η απόλυση του οικονομικού διευθυντή του κόμματος έρχεται σε συνέχεια της αποκάλυψης ότι η εταιρεία OSIOS, μέσω της οποίας ο Στέφανος Κασσελάκης δάνεισε τα κομματικά μέσα ενημέρωσης, βρίσκεται στις ΗΠΑ, με τα σχετικά δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για παράβαση του νόμου, καθώς απαγορεύεται, βάσει του νόμου του 2016, οι πρόεδροι κομμάτων να έχουν εταιρείες στο εξωτερικό.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Κασσελάκης είχε δανείσει από την προσωπική του εταιρεία το ποσό των 230.000 ευρώ για να πληρωθούν το δώρο Χριστουγέννων και οι μισθοί Δεκεμβρίου στην «Αυγή» και στο κομματικό ραδιόφωνο, εν αναμονή της εκταμίευσης της κρατικής επιχορήγησης προς τον ΣΥΡΙΖΑ, η οποία άργησε, με συνέπεια να δημιουργηθεί «τρύπα» στα οικονομικά.

πηγή: iefimerida.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση