Η κατάθεση του 34χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στο Άργος: Είδα ένα μονόπετρο, νόμιζα ότι έχει σχέση, θόλωσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 18:58 Η κατάθεση του 34χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στο Άργος: Είδα ένα μονόπετρο, νόμιζα ότι έχει σχέση, θόλωσα

«Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες»

Σε ένα μονόπετρο και την υποψία του πως η γυναίκα του είχε εξωσυζυγική σχέση απέδωσε ο 34χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του στο Άργος, τις πράξεις του.

Σύμφωνα με τον Alpha, στην κατάθεσή του, ο δράστης ανέφερε: «Μπήκα στο μπάνιο θόλωσα, της είπα ότι με κοροϊδεύει, εκεί ξέφυγα. Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια. Είδα ένα μονόπετρο στη σύζυγό μου και τη ρώτησα πού το βρήκε.

Έπιασα δουλειά απέναντι από το μαγαζί για να παρατηρώ τον άνδρα. Έβλεπα σούρτα – φέρτα παρουσία των παιδιών μου και της συζύγου μου μ’ αυτόν. Η (…) έστελνε τη γυναίκα να ψωνίζει για να ξεφτιλίζει τον (…), για να δώσει τα χαιρετίσματα. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε σχέση με τη γυναίκα μου. Μετά έμαθα ότι είχε σχέση με τη (…). Έμαθα ότι ο (…) πίεζε τη (…) και την (…) για να πηγαίνουν να τον βλέπουν.

Νόμιζα ότι η γυναίκα μου είχε εξωσυζυγική σχέση μιας και είχε και το μονόπετρο. Της είπα ότι μου κρύβει κάτι μεγάλο. Ήρθαμε σε σύγκρουση, μου έλεγε ότι είμαι τρελός και ότι την ζηλεύω. Άρχισε να θολώνει το μυαλό μου. Η γυναίκα μου ήταν στο μπάνιο. Μπήκα στο μπάνιο θόλωσα, της είπα ότι με κοροϊδεύει, εκεί ξέφυγα. Τη χτύπησα 4-5 χαστούκια. Κάπως την έπιασα και πέσαμε κάτω.

Άρχισε να οδύρεται ότι δεν μου κρύβει τίποτα. Δεν την ακούμπησα με κανένα άλλο αντικείμενο. Ούτε με χλωρίνη, καθαριστικά, κινητό τηλέφωνο, σίδερο. Εγώ είμαι λάτρης του γυναικείου φύλου, με θέλουν όλες οι γυναίκες.

Προσβλήθηκα και τη ρώτησα τι μου κρύβει. Μου είπε ότι η (…) διατηρούσε κρυφή σχέση».

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση