Θεσσαλονίκη: Ποινικές διώξεις στις 21 συλληφθέντες για την ομοφοβική επίθεση

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Μαρτίου 2024 18:34 Θεσσαλονίκη: Ποινικές διώξεις στις 21 συλληφθέντες για την ομοφοβική επίθεση

Ο εισαγγελέας άσκησε στους 21 συλληφθέντες ποινική δίωξη για εξύβριση κατά συρροή με ρατσιστικά χαρακτηριστικά για την ομοφοβική επίθεση στη Θεσσαλονίκη το βράδυ του Σαββάτου (09/03/2024).

Στους 2 από τους 21 ασκήθηκε ποινική δίωξη και για απόπειρα απλής σωματικής βλάβης με ρατσιστικά χαρακτηριστικά για την ομοφοβική επίθεση απέναντι σε δυο τρανσέξουαλ το βράδυ του Σαββάτου (09/03/2024) στη Θεσσαλονίκη

Οι 9 ενήλικες κατηγορούμενοι θα δικαστούν αύριο Δευτέρα (11/03/2024) στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο και μέχρι τότε κρατούνται. Οι 12 ανήλικοι αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή Εισαγγελέα και παραπέμφθηκαν να δικαστούν στο αρμόδιο δικαστήριο ανηλίκων.

Συνεχίζεται η έρευνα των αρχών για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων ατόμων που συμμετείχαν στην επίθεση, ενώ δεν αποκλείεται, ανάλογα με την έκβαση της έρευνας να διωχθούν και γονείς ανηλίκων για παραμέληση εποπτείας.

πηγή: Newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση