Κορινθία: «Θα υποβάλω μήνυση» – Τι λέει ο 45χρονος «Παλαιοχριστιανός» για την εξαφάνιση του γιου του

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 16:47 Κορινθία: «Θα υποβάλω μήνυση» – Τι λέει ο 45χρονος «Παλαιοχριστιανός» για την εξαφάνιση του γιου του

Για τον 15χρονο γιο του που το «έσκασε» όταν πήγε μαζί με κοινωνική λειτουργό για να τον συναντήσουν μίλησε ο 45χρονος της οικογένειας των «Παλαιοχριστιανών» που ζούσε στην ορεινή Κορινθία.

Ο 15χρονος είχε μεταφερθεί με εντολή εισαγγελέα σε κοινωνική δομή και βάσει της εντολής αυτής μπορεί να έχει επικοινωνία και επαφές με τον πατέρα του παρουσία κοινωνικής λειτουργού. Χθες που ήταν ημέρα του ραντεβού, ο 15χρονος βρήκε τρόπο και ξέφυγε με αποτέλεσμα να αναζητείται από εκείνη τη στιγμή.

Ο 45χρονος Μανώλης μιλώντας στον ΑΝΤ1 τόνισε ότι «το παιδί την κοπάνησε. Είναι μια πολύπλοκη κατάσταση, δεν ξέρω αν είναι και στημένη. Εκεί πέρα ήταν ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και είχε μια στρατιά αστυνομικών. Εγώ ήμουν μέσα σε ένα καφέ ενός φίλου μου που είχε εκεί πέρα στο γήπεδο και ξαφνικά έρχεται η συνοδός του παιδιού και μου λέει “έφυγε, πού είναι;”. Τώρα όλο αυτό μέσα σε έναν χώρο που έχει αστυνομικούς και κάμερες, που έχει συνοδό. Έψαχνα, ρωτούσα τους αστυνομικούς εκεί πέρα, οποιονδήποτε μπορεί να μου δώσει πληροφορίες μαζί με την συνοδό», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 45χρονος παλαιοχριστιανός.

«Μέχρι που η συνοδός με απείλησε με τον εισαγγελέα σαν να μου επέρριπτε ευθύνες. Ε, και σηκώθηκα και έφυγα, λέω άμα είναι να τα βάζει μαζί μου, εντάξει, έλεος!», συμπλήρωσε ο Μανώλης.

Για το πώς χάθηκε το παιδί, ο πατέρας περιέγραψε ότι «πήγα να τους κεράσω ένα σουβλάκι, ήταν και η συνοδός. Σε κάποια φάση βγήκαν έξω το παιδί και η συνοδός. Μετά αγνοείται το τι έγινε. Εγώ ήμουν σε βιντεοσκοπούμενο χώρο, ήταν δίπλα μου αστυνομικοί, καθόντουσαν. Δεν είναι ότι είχα κάποια εμπλοκή με το όλο θέμα».

«Την ευθύνη του παιδιού δεν την είχα εγώ. Πώς δηλαδή να το υποκίνησα που ούτε κατάλαβα τι έγινε. Δεν είναι παράλογο αυτό; Πολλά θέλουν να μου χρεώσουν, αλλά να δούμε όμως και τι γίνεται στην πραγματικότητα. Από την αρχή της ιστορίας, ναρκωτικά ήθελαν να μου βρουν με αστυνομικούς σκύλους, όπλα ήθελαν να μου χρεώσουν, τώρα με το παιδί θέλουν να μου το χρεώσουν, εντάξει…» συμπλήρωσε o παλαιοχριστιανός.

«Αυτή η μέριμνα του κράτους με αγαλλίασε, νιώθω τρισευτυχισμένος», ανέφερε ειρωνικά. «Αισθάνομαι ότι έχουμε ένα κράτος που μεριμνά. Θα υποβάλω μήνυση με τον δικηγόρο μου» συμπλήρωσε ο ίδιος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του ΑΝΤ1:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση