Κρήτη: 16χρονος άφησε έγκυο τη μικρότερη αδερφή του – Περιστατικό αιμομιξίας στο Ρέθυμνο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 17:41 Κρήτη: 16χρονος άφησε έγκυο τη μικρότερη αδερφή του – Περιστατικό αιμομιξίας στο Ρέθυμνο

Έγκυος από τον 16χρονο αδερφό της έμεινε μία ανήλικη στην Κρήτη. Τα δύο αδέρφια φέρονται να δήλωσαν στις αρχές ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24, μία 14χρονη φέρεται να είναι έγκυος από τον 16χρονο αδερφό της στην Κρήτη.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, πως για το συμβάν που προκαλεί σοκ στην τοπική κοινωνία του Ρεθύμνου, έχει ενημερωθεί η αστυνομία από τους γιατρούς.

Στο πρωτοφανές περιστατικό αιμομιξίας αναφέρθηκε ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ειδικότερα, όπως είπε ο κ. Καλλιακμάνης στο Star, οι δύο τους φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι.

Επιπλέον, οι ανήλικοι, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δήλωσαν στην αστυνομία ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο.

Παρόλα αυτά, δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς και οι δύο είναι ανήλικοι.

Επιπλέον, παραβιάζεται και ο νόμος περί αιμομιξίας.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, από την Ασφάλεια Ρεθύμνου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό πλημμελήματος για γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών α’ βαθμού και η υπόθεση έχει πάρει πλέον τον δρόμο της Δικαιοσύνης.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση