Τραγική σύμπτωση στο Ηράκλειο: Ξαδέρφια σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο με διαφορά 7 ετών [βίντεο]

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 14:49 Τραγική σύμπτωση στο Ηράκλειο: Ξαδέρφια σκοτώθηκαν στο ίδιο σημείο με διαφορά 7 ετών [βίντεο]

'Ενα τραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε μια οικογένεια που θρήνησε στην άσφαλτο, στο ίδιο μάλιστα σημείο δύο νέους, στην Κρήτη.

Με δάκρυα στα μάτια, ο κ. Κώστας πατέρας του 22χρονου Χάρη που έχασε τη ζωή του, ως συνοδηγός σε ΙΧ, πριν από 7 χρόνια σε τροχαίο στην παραλιακή Ηρακλείου, θρηνεί όχι μόνο τον γιο του αλλά και τον ανιψιό του Γιώργο, ο οποίος τραυματίστηκε θανάσιμα στο ίδιο ακριβώς σημείο, σε κολώνα πάνω στη διαχωριστική νησίδα, ως συνοδηγός σε τροχαίο που σημειώθηκε πέρυσι τον Οκτώβριο.

Οπως αναφέρει το neakriti.gr, ο κ. Κώστας, μαζί με μέλη της οικογένειάς του και του Συλλόγου "SOS Τροχαία Εγκλήματα" ζωγράφισε στο επίμαχο σημείο της παραλιακής Ηρακλείου, δύο λευκές πεταλούδες για τον Γιώργο και τον Χάρη, τιμώντας την μνήμη τους.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση