ΣΥΡΙΖΑ: Στις 14 Απριλίου οι προκριματικές εκλογές για τις ευρωεκλογές

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 15:48 ΣΥΡΙΖΑ: Στις 14 Απριλίου οι προκριματικές εκλογές για τις ευρωεκλογές

Στις 14 Απριλίου θα πραγματοποιηθούν οι προκριματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία για τις ευρωεκλογές, όπως πληροφορείται το CNN Greece, με τη συμμετοχή, κατά πάσα πιθανότητα, όχι μόνο των μελών αλλά και των φίλων του κόμματος.

Αυτό αποφασίστηκε στο Εκτελεστικό Γραφείο που συνεδρίασε την Τετάρτη παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη, με όλα τα μέλη του να συμφωνούν πως πρέπει να γίνουν με ηλεκτρονική ψηφοφορία αρκεί να διασφαλιστούν τεχνικά ζητήματα ασφαλείας.

Στις 22 Μαρτίου η λίστα των υποψηφίων

Σε αυτό το πλαίσιο, μέχρι τις 22 Μαρτίου θα έχει οριστικοποιηθεί η λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές, οι οποίοι στη συνέχεια θα έχουν στη διάθεσή τους τρεις εβδομάδες για την εσωκομματική προεκλογική τους εκστρατεία.

ην Κυριακή, 17 Μαρτίου, εξάλλου, κλείνει η πλατφόρμα υποβολής υποψηφιοτήτων.

Την Πέμπτη η παρουσίαση της ευρωδιακήρυξης του κόμματος

Παραλλήλως, συζητήθηκαν και το ευρωπαϊκό πρόγραμμα και η ευρωδιακήρυξη του ΣΥΡΙΖΑ που θα παρουσιάσει ο κ. Κασσελάκης αύριο, στις 19.00, στον Ελληνικό Κόσμο.

Παραλλήλως, θα προχωρήσει και η καμπάνια του κόμματος για την οικονομία πάνω στις προτάσεις που διατύπωσε χθες ο πρόεδρός του.

Την επόμενη εβδομάδα, εξάλλου, αναμένεται να συνεδριάσει η Πολιτική Γραμματεία απόντος του κ. Κασσελάκη που θα έχει ήδη στρατευτεί.

Πηγή: CNN Greece

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση