Πέλλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δυο νεαρών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2024 18:12 Πέλλα: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία των δυο νεαρών που σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Η τελευταία πράξη του δράματος για τα δυο νεαρά παιδιά από την Πέλλα που χάθηκαν σε τροχαίο δυστύχημα γράφτηκε στον Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Κωνσταντίας.

Πλήθος κόσμος έχει κατακλύσει το χωριό στην Πέλλα και κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως τα δυο νεαρά παιδιά έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους στο τραγικό τροχαίο δυστύχημα.

Το μόνο που επικρατεί, παρά τον πολύ κόσμο, είναι η απόλυτη βουβαμάρα και ένα απέραντο γιατί για δύο νέους ανθρώπους που είχαν όλη τη ζωή μπροστά τους.

Η βόλτα που κατέληξε σε τραγωδία

Μία βόλτα κατέληξε σε τραγωδία για τρεις φίλους, καθώς οι δύο σκοτώθηκαν ακαριαία και ο ένας χαροπαλεύει. Το τροχαίο δυστύχημα στην Αριδαία έχει βυθίσει στο πένθος δύο οικογένειες. Ήταν παιδιά, 20 και 21 ετών.

«Ήταν ακαριαίος ο θάνατος, τουλάχιστον στο δικό μας παιδί και το άλλο μετά κατευθείαν και εκείνο», είπε η θεία του θύματος.Το αυτοκίνητο του 20χρονου κατέληξε μετά τον Εξαπλάτανο προς τη Μηλιά σε μία μάντρα σχολείου.

Το τηλέφωνο χτυπάει και τρεις οικογένειες μαθαίνουν πως τα παιδιά τους είχαν ένα τροχαίο ατύχημα. Ο χρόνος παγώνει.

«Πήγε ο εγγονός μου πέρασε από εμένα, πριν από ένα τέταρτο από το συμβάν, πέρασε από εμένα: ‘’γιαγιά θα πάω να πάρω τα παιδιά και θα πάμε στην Αριδαία’’. Αυτό ήξερα και σε ένα τέταρτο με πήρε ο γιος μου τηλέφωνο και ψάχνει τον Νεκτάριο. Δεν ξέρουμε ακριβώς πώς έγινε, τι έγινε», λέει η γιαγιά του θύματος.

 

Η γιαγιά του παιδιού που χαροπαλεύει στο Ιπποκράτειο, ήταν η τελευταία που είδε τον εγγονό της πριν από το δυστύχημα. Πήγε να τη χαιρετήσει και να της πει πως έχει κανονίσει βόλτα με τους φίλους του.

«Το παιδί πέρασε από τον περιφερειακό δρόμο, άσφαλτος είναι αλλά μέσα από τα χωράφια, πήγε από την Φιλώτια, στην Ίδα και επόμενο χωριό είναι η Κωνσταντία. Πήρε τους φίλους του, φίλοι χρόνια και οικογενειακοί και με τα άλλα τα παιδιά που σκοτώθηκαν. Περάσαν από την Μηλιά, Εξαπλάτανο και θα πηγαίναν στην Αριδαία αλλά εκεί στην Μηλιά έγινε το μοιραίο».

Άκρως επικίνδυνο το σημείο

Ο θόρυβος από το δυστύχημα ήταν εκκωφαντικός. Γείτονες πετάχτηκαν έξω στον δρόμο, όμως το κακό είχε συμβεί. «Σαν να έσκασε βόμβα, μετά βγήκα, ήμουν πολύ ταραγμένη».

Όσοι μένουν στο χωριό γνωρίζουν πως το σημείο είναι άκρως επικίνδυνο.
«Το 2014 έχασα τον δίδυμο αδελφό μου ακριβώς στο ίδιο σημείο. Είναι ένα σημείο που συνέχεια γίνονται πάρα πολλά δυστυχήματα και πρέπει μάλλον η πολιτεία να μεριμνήσει, η Τροχαία, να γίνει κάτι εδώ πέρα».

Οι οικογένειες των παιδιών που χάθηκαν στην άσφαλτο δεν γνωρίζουν ακόμα τις συνθήκες του τροχαίου. Αν υπάρχει κάποιος εμπλεκόμενος ή αν προηγήθηκε κάτι άλλο με αποτέλεσμα ο 20χρονος να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

«Τώρα δεν ξέρω, τους έκοψε κάποιος τον δρόμο; Δεν ξέρω τι έγινε, έπεσαν σε έναν τοίχο, σε ένα τοιχίο επάνω και το γκρεμίσανε δηλαδή πολύ χάλια κατάσταση. Ήταν συνοδηγός. 20 χρόνων παλικάρι, ένα ομορφόπαιδο φοιτητής», λέει η θεία του.

Όπως λέει η οικογένεια του μοναδικού επιζώντα, είχε ακόμα τις αισθήσεις του όταν έφτασε στο νοσοκομείο.
«Όταν τον πήγαν στο κέντρο υγείας και στο νοσοκομείο της Έδεσσας μιλούσε, έδωσε τα στοιχεία του, τον ρωτούσαν τι έκανε σήμερα, είπε ότι πήγε έδωσε εξετάσεις για να πάρει δίπλωμα και για μηχανή, είχε συγκεντρώσει διπλώματα. Δύο παλικάρια να χάσουν τη ζωή τους; Ήταν πάρα πολύ καλά παιδιά», αναφέρει η γιαγιά του τραυματία.

Οι Αρχές ερευνούν τις συνθήκες του δυστυχήματος που στέρησε τη ζωή σε δύο νέα παιδιά, με την οικογένεια του οδηγού να ελπίζει σε ένα θαύμα.

Πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση