Ηλικιωμένος στην Αμφιλοχία έβαψε ολόκληρο το σπίτι του ΑΕΚ: Το ονόμασε "φωλιά που πετούν οι αετοί"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2024 09:54 Ηλικιωμένος στην Αμφιλοχία έβαψε ολόκληρο το σπίτι του ΑΕΚ: Το ονόμασε "φωλιά που πετούν οι αετοί"

Ο ηλικιωμένος μάλιστα, πίνει καφέ μόνο σε κούπα με το σήμα της ΑΕΚ.

«Πες μου πόσο ΑΕΚ είσαι χωρίς να μου το πεις» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για έναν παππού στην Αιτωλοακαρνανία, ο οποίος αγαπάει τρελά την ομάδα του και το δείχνει με κάθε τρόπο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το agriniosite.gr, που δημοσίευσε τις φωτογραφίες, ο ηλικιωμένος Ενωσίτης έβαψε το σπίτι του με τα χρώματα της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ, και το ονόμασε «η φωλιά όπου πετούν οι αετοί». Όπως φαίνεται, το κίτρινο κυριαρχεί, ενώ το σήμα της Ένωσης με τον δικέφαλο υπάρχει τόσο στην πόρτα όσο και σε άλλα σημεία.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, ο κύριος Αντώνης Θανασιάς -όπως είναι το όνομά του- δεν έμεινε μόνο σ' αυτό, αφού ακόμα και στο καφενείο φοράει τα κιτρινόμαυρα και απολαμβάνει τον καφέ του σε κούπα της ΑΕΚ.

*φωτογραφίες: agriniosite/Ηλίας Νακόπουλος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση