Μητσοτάκης για τη Μόσχα: Mένουμε απέναντι στην ωμή βία που εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Μαρτίου 2024 13:50 Μητσοτάκης για τη Μόσχα: Mένουμε απέναντι στην ωμή βία που εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές

Η ανάρτηση του πρωθυπουργού για το μακελειό στον συναυλιακό χώρο σε προάστιο της ρωσικής πρωτεύουσας

Στην καταδίκη της τρομοκρατικής επίθεσης στον συναυλιακό χώρο σε προάστιο της Μόσχας, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή δεκάδων ανθρώπων, προχώρησε εκ μέρους όλων των Ελλήνων ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σε ανάρτησή του στα social media, ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως «όπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές».

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Η κυβέρνηση και όλοι οι Έλληνες καταδικάζουμε τη βάναυση τρομοκρατική επίθεση εναντίον αθώων Ρώσων πολιτών.

Όπως σταθερά αντιστεκόμαστε στην επιθετικότητα και στον αυταρχισμό κρατών και ηγετών, έτσι μένουμε απέναντι και στην ωμή βία η οποία εκδηλώνεται με πρόσχημα θρησκευτικές ή φυλετικές διαφορές.

Είμαστε με την ελευθερία, τη Δημοκρατία και τον πολιτισμό. Και η σκέψη μας με τις οικογένειες των θυμάτων και τον λαό της Ρωσίας που θρηνεί τα παιδιά του».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση