Σοκαριστικό βίντεο από άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από συνομήλική της στην Πάτρα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Μαρτίου 2024 11:23 Σοκαριστικό βίντεο από άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης από συνομήλική της στην Πάτρα

Δεκάδες κορίτσια τις παρακολουθούσαν, χωρίς να επέμβουν...

Ακόμη ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων είδε το φως της δημοσιότητας και πάλι από την Πάτρα. Έτσι, μετά το bullying σε 14χρονη σε σχολείο, υπήρξε νέο επεισόδιο.

Σύμφωνα με το dete.gr, το βράδυ του Σαββάτου μία κοπέλα τράβαγε επίμονα από τα μαλλιά μια άλλη στον μόλο της Αγίου Νικολάου, με δεκάδες συνομηλίκους των κοριτσιών να παρακολουθούν το όλο σκηνικό χωρίς να επεμβαίνουν.

Η κοπέλα που ήταν στην επίθεση είχε τέτοια μανία, σύμφωνα με πληροφορίες που ήθελε να ρίξει την άλλη στην θάλασσα, ενώ το θύμα μοιάζει να τα έχει χαμένα. Ακολουθεί σύρραξη και αναστάτωση από τις φωνές και τη φασαρία. Αφορμή για όλα αυτά ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, κάποια λόγια που φέρεται να είπε η μια κοπέλα για την άλλη.

Δείτε βίντεο:

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση