Ο παλαιοχριστιανός από την Ορεινή Κορινθία συζητά να κατέβει στις εκλογές – «Θέμα ημερών η ανακοίνωση του κόμματος»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 14:01 Ο παλαιοχριστιανός από την Ορεινή Κορινθία συζητά να κατέβει στις εκλογές – «Θέμα ημερών η ανακοίνωση του κόμματος»

Σε συζητήσεις για να κατέβει στις εκλογές με μειονοτικό κόμμα βρίσκεται ο 45χρονος παλαιοχριστιανός από τα λαγούμια της Ορεινής Κορινθίας Μανώλης Καλαϊτζιδάκης.

Ο αυτοαποκαλούμενος παλαιοχριστιανός από την Ορεινή Κορινινθία αποκάλυψε μάλιστα σχετικά με την πρόθεσή του να κατέβει στις εκλογές πως είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το κόμμα.

«Γίνεται συζήτηση να κάνουμε μειονοτικό κόμμα για να κατέβουμε στις εκλογές για να μπορούμε να διεκδικήσουμε τα δικαιώματά μας ως παλαιοημερολογήτες, παλαιοχριστιανοί στην ελληνική πολιτεία και στην Ευρώπη. Είναι στα σκαριά, είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί» ανέφερε ο παλαιοχριστιανός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Δεν ξέρουμε αν πρέπει να υπαχθούμε στο Πατριαρχείο της Ρωσίας. Πώς μπορούν να υπερασπίσουν τον τρόπο ζωής μας γιατί ζούμε ως παλαιόπιστοι. Στην Ελλάδα οι παλαιοημερολογίτες έχουν υποστεί διωγμό. Τα πιστεύω μας δεν βλέπουμε να γίνονται σεβαστά», επεσήμανε, επίσης.

«Το ζήτημα δεν είναι αν θα πληρωνόμαστε, αλλά αν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε τον τρόπο ζωής μας», πρόσθεσε στη συνέχεια ο παλαιοχριστιανός και ρωτήθηκε για το αν έχει επικοινωνία με το παιδί του: «Όταν έχεις εκπαιδεύσει τα νέα παιδιά με τις αρχές που πρέπει, δεν έχεις άγχος».

Ο Μανώλης Καλαϊτζιδάκης ρωτήθηκε και για τη σύζυγό του αλλά απέφυγε να απαντήσει.

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση