Γύρισε στην Ελλάδα ο Τάιλερ Μακμπέθ: Για τα γενέθλια και την ορκωμοσία του φαντάρου Στέφανου Κασσελάκη

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024 18:12 Γύρισε στην Ελλάδα ο Τάιλερ Μακμπέθ: Για τα γενέθλια και την ορκωμοσία του φαντάρου Στέφανου Κασσελάκη

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, γύρισε στην Ελλάδα από τις ΗΠΑ, με αφορμή τα γενέθλια και την ορκωμοσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο σύζυγος του Στέφανου Κασσελάκη, Τάιλερ Μακμπέθ, γύρισε στην Ελλάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, με αφορμή τα γενέθλια αλλά και την ορκωμοσία του επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης που αυτό το διάστημα υπηρετεί τη στρατιωτική θητεία του στη Θήβα.

Ειδικότερα, η εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού ALPHA "Super Κατερίνα" βρήκε τον σύζυγο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑ έξω από το σπίτι τους να βγάζει βόλτα τον σκύλο του ζεύγους.

"Αυτό που με ευχαριστεί περισσότερο είναι ειλικρινά να περνώ χρόνο με την οικογένειά μου. Η ζωή μας και η ζωή μου έχει επηρεαστεί ποικιλοτρόπως. Θα έλεγα ότι το κυρίαρχο θέμα είναι η έλλειψη ιδιωτικότητας. Το να γίνεσαι δημόσιο πρόσωπο σε μια νύχτα είναι μεγάλη αλλαγή για τη ζωή σου. Παρ' όλα αυτά, ζεις την εμπειρία να μπορείς να υπηρετείς το σύνολο και να κάνεις πράγματα για την κοινωνία, για την Ελλάδα, για να καταστούν εφικτές θετικές αλλαγές", έχει αναφέρει ο Τάιλερ Μακμπέθ σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Να υπενθυμίσουμε ότι η στρατιωτική θητεία 20 ημερών του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη ολοκληρώνεται σε πέντε μέρες και την Παρασκευή 29 Μαρτίου αναμένεται να ορκιστεί, που είναι και η μέρα των γενεθλίων του.

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση