Άγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός είχε ζητήσει να μην βγαίνει σε υπηρεσίες εκτός ΑΤ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Απριλίου 2024 17:12 Άγιοι Ανάργυροι: Ο φρουρός είχε ζητήσει να μην βγαίνει σε υπηρεσίες εκτός ΑΤ

Αποκαλυπτικά είναι τα στοιχεία που εξακολουθούν να έρχονται στη δημοσιότητα για την άγρια δολοφονία της 28χρονης έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και τον ρόλο των αστυνομικών που υπηρετούσαν σε αυτό το μοιραίο βράδυ της Δευτέρας 1.4.24.

Το Live News παρουσίασε πληροφορίες για τους αστυνομικούς που είχαν υπηρεσία στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων όταν η Κυριακή έπεφτε νεκρή από τις δολοφονικές μαχαιριές του 39χρονου πρώην συντρόφου της.

Σύμφωνα με το  newsit.gr, η επόπτρια του ΑΤ ήταν δύο χρόνια υποδιοικήτρια στο τμήμα των Αγίων Αναργύρων και σε λίγο καιρό θα έβγαινε στη σύνταξη.

Οι επόπτες αναλαμβάνουν βάρδια από το τμήμα που ανήκουν. Το βράδυ της δολοφονίας, η επόπτρια μόλις είχε φτάσει στο τμήμα για να αναλάβει. Θα έπαιρνε το δρομολόγιο της επιθεώρησης και θα έφευγε με την οδηγό της, η οποία ήταν και εκείνη παρούσα στο τμήμα. Δείτε το βίντεο:

Η αξιωματικός υπηρεσίας μόλις τελείωσε τη σχολή τοποθετήθηκε στο ΑΤ Αγίων Αναργύρων. Ήταν ήδη δύο χρόνια εκεί, σε διάφορες θέσεις, όπως μέτρα τάξης σε γήπεδα και φρουρός στο τμήμα, όπου χρειαζόταν.

Το βράδυ της δολοφονίας είχε τοποθετηθεί ως αξιωματικός υπηρεσίας, γιατί συνηθίζεται, όταν επόπτης είναι από το ίδιο τμήμα να μπαίνει νεαρός αξιωματικός υπηρεσίας, καθώς, στην ουσία είναι βάρδια και ο προϊστάμενός του, επομένως, ό,τι συμβεί, να διευθετηθεί από τον επόπτη.

Ο φρουρός του ΑΤ, ο οποίος δεν αντέδρασε όταν ο 39χρονος επιτέθηκε στην άτυχη Κυριακή, την προηγούμενη ημέρα είχε ζητήσει από τον διοικητή να μην βγαίνει σε υπηρεσίες εκτός τμήματος, προκειμένου να τελειώσει από το σώμα χωρίς να προκύψει κάτι άλλο.

Σημειώνεται εκείνο το βράδυ της δολοφονίας, ήταν η πρώτη του σταθερή υπηρεσία ως φρουρός.

Η οδηγός της επόπτριας ήταν έμπειρη αστυνομικός που επίσης έκανε υπηρεσίες και σε άλλες θέσεις. Εκείνο το βράδυ ήταν παρούσα όταν πήγε στο τμήμα η Κυριακή.

Ο διοικητής του τμήματος είχε τοποθετηθεί στο ΑΤ των Αγίων Αναργύρων 10 ημέρες πριν τη δολοφονία της Κυριακής.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση