Αντώνης Σαμαράς:«Θα μειώσουμε τρεις φόρους»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015 09:55 Αντώνης Σαμαράς:«Θα μειώσουμε τρεις φόρους»

«Η εποχή του Μνημονίου λήγει στα τέλη Φεβρουαρίου και από τον Μάρτιο δεν θα υπάρχει στην Ελλάδα η παρουσία της τρόικα» υποστηρίζει ο Αντώνης Σαμαράς μέσω συνέντευξής του που παραχωρεί σήμερα στο «Έθνος».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός προαναγγέλλει τη σταδιακή μείωση του φόρου εισοδήματος στο 33%, την περαιτέρω μείωση στον φόρο στα ακίνητα και τη μείωση στο φόρο εισοδήματος ώστε να φτάσει στο 15%.

Ο κ. Σαμαράς, ακόμη, επισημαίνει το γεγονός ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει συμμάχους, δεν μπορεί να βρει συμμάχους, είναι απομονωμένος πολιτικά!Ούτε μεταξύ τους δεν μπορούν να τα βρούν...» ενώ τονίζει ότι αν βγει η ΝΔ πρώτο κόμμα «μπορούμε να σχηματίσουμε κυβέρνηση αμέσως, γιατί έχουμε πείρα και δυνητικούς συμμάχους: τα μικρότερα κόμματα που είναι φιλο-ευρωπαϊκά και θέλουν τις μεταρρυθμίσεις».

Ενδιαφέρον παρουσιάζει η ερώτηση ποια θα είναι η πρώτη κίνηση που θα κάνει αν δεν κερδίσει η ΝΔ την Κυριακή με τον πρωθυπουργό να απαντά « αν κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, θα έπρεπε να θωρακίσουμε τη χώρα από τους τυχοδιωκτισμούς του. Μια ισχυρή Νέα Δημοκρατία θα εμποδίσει τα χειρότερα και θα επανορθώσει μετά τις τεράστιες ζημιές. Αλλά τέτοιο «ατύχημα» δεν θα συμβεί...»

Τέλος, για το θέμα της υποψηφιότητας για την προεδρία της Προεδρίας ο κ. Σαμαράς ξεκαθαρίζει « μετά τις εκλογές θα προτείνουμε για Πρόεδρο Σταύρο Δήμα. Δεν παίζουμε με τέτοια σοβαρά θέματα».

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση