Σειρά συναντήσεων Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017 20:41 Σειρά συναντήσεων Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς

Χωριστές συναντήσεις του Αλέξη Τσίπρα με τους πολιτικούς αρχηγούς την Τρίτη. Στο επίκεντρο τα αποτελέσματα του Eurogroup και η κινητικότητα στο Κυπριακό

Κύκλο επαφών  με τους πολιτικούς αρχηγούς θα έχει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Ο πρωθυπουργός μετά τη συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Πρ. Παυλόπουλο αλλά και μετά την επίσκεψη του Τούρκου ομολόγου του, Μπ. Γιλντιρίμ τη Δευτέρα στην Αθήνα, θα έχει κύκλο επαφών.

Ειδικότερα, την Τρίτη στις 15:00 θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Ν. Βούτση ενώ όπως έγινε γνωστό, η επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στις 12:00 και στις 13:30 ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μια μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα στις 18:00 ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον Επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρο Θεοδωράκη.

Αντικείμενο των επαφών και της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, η ενημέρωση για τις αποφάσεις του Eurogroup αλλά και για τις εξελίξεις στο Κυπριακό, σύμφωνα με την ίδια κυβερνητική πηγή.

πηγή φωτογραφίας: sooc

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση