Το συγκλονιστικό βίντεο του Δημάρχου Γλυφάδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Σεπτεμβρίου 2017 19:00 Το συγκλονιστικό βίντεο του Δημάρχου Γλυφάδας

Το μαζούτ βρίσκεται παντού!...

Πραγματικά οξύμωρο είναι αυτό που βλέπουμε στη σελίδα του Facebook Του Δημάρχου Γλυφάδας, Γιώργου Παπανικολάου.

Στη φωτογραφία ποζάρει ευτυχής δίπλα στον τίτλο με τα γαλάζια σημαία της παραλίας του Δήμου του και από την άλλη το βίντεο με το μαζούτ να σε «καρφώνει» στην καρδιά!

«Αυτή είναι η εικόνα σήμερα από το βυθό της παραλίας της Γλυφάδας, εκατό μέτρα από την πρώτη μαρίνα μας», έγραψε στο λογαριασμό του και συνεχίζει: «Οι εικόνες τραβήχτηκαν στις 11 το πρωί, από δύτη που βάλαμε όπως είχαμε δεσμευτεί, για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκονται τα ύδατα. Δυστυχώς η ρύπανση παραμένει, τα σωματίδια μαζούτ κινούνται ανεξέλεγκτα και η ανησυχία μας είναι πάρα πολύ μεγάλη. Απευθύνουμε έκκληση να μη σταματήσει η επιχείρηση αντιρρύπανσης ούτε λεπτό. Είναι απόλυτη ανάγκη να συνεχιστεί με την ίδια και μεγαλύτερη ένταση, ειδικά τώρα που οι θερμοκρασίες είναι υψηλές, για να μην κάτσουν στο βυθό τα υπολλείματα του πετρελαίου και η ζημιά γίνει μη αναστρέψιμη. Δεν υπάρχει κανένα περιθώριο για εφησυχασμό.

Μαζί με τη συγκινητική παρουσία των εθελοντών, που ανταποκρίθηκαν από την πρώτη κιόλας μέρα στην πρόσκλησή μας, συνεχίζουμε τον καθημερινό καθαρισμό των ακτών της Γλυφάδας. Ο αγώνας και η προσπάθεια θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση μέχρι όλα να είναι και πάλι όπως πριν».

Προσαρμοσμένη αναζήτηση