Στις φλόγες διαμέρισμα ζευγαριού, που ζούσε με 30 σκύλους και γάτες

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 19 Φεβρουαρίου 2015 18:50 Στις φλόγες διαμέρισμα ζευγαριού, που ζούσε με 30 σκύλους και γάτες

Από την πυρκαγιά απανθρακώθηκαν δύο σκύλοι και μία γάτα, ενώ το διαμέρισμα υπέστη ολοκληρωτική καταστροφή. Έγιναν 8 απεγκλωβισμοί ενοίκων και το ζευγάρι μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι άντρες της Πυροσβεστικής όταν στην προσπάθειά τους να σβήσουν μία φωτιά σε διαμέρισμα 1ου ορόφου πολυκατοικίας επί της οδού Παύλου Μελά 29 στο Μαρούσι, όρια με Χαλάνδρι, μόλις άνοιξαν την πόρτα ένα πλήθος από περίπου 30 ζώα, κυριολεκτικά ξεχύθηκε στα σκαλιά της πολυκατοικίας!

Στο διαμέρισμα έμενε ένα ζευγάρι από μεσήλικες που είχαν συγκεντρώσει μέσα σε αυτό πολλά αντικείμενα και έπιπλα, ενώ ζούσαν μαζί με δεκάδες σκύλους και γάτες.

Άγνωστο μέχρι στιγμής γιατί, ξέσπασε πυρκαγιά ένα τέταρτο μετά τα μεσάνυχτα η οποία σύντομα πήρε μεγάλες διαστάσεις. Εξετάζεται πάντως, οι ένοικοι να είχαν αναμμένα κεριά μέσα στο σπίτι, κατά περιγραφές γειτόνων τους στην Πυροσβεστική και ίσως να τα έριξαν τα ζώα, που ζούσαν μαζί τους. 

Στο σημείο έφτασαν συνολικά 9 οχήματα της Πυροσβεστικής με 30 άντρες και χρειάστηκε ο προληπτικός απεγκλωβισμός 8 ενοίκων από υπερκείμενους ορόφους με κλιμακοφόρο όχημα, λόγω των πυκνών καπνών.

Οι δύο ένοικοι του διαμερίσματος που καταστράφηκε ολοσχερώς μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους εξαιτίας αναπνευστικών προβλημάτων που είχαν σε νοσοκομείο, ενώ οι πυροσβέστες όταν μπήκαν μέσα στο κατεστραμμένο διαμέρισμα που ήταν γεμάτο από διάφορα αντικείμενα, ανακάλυψαν απανθρακωμένους δύο σκύλους και μία γάτα.

Έρευνα για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ περιορισμένες υλικές ζημιές υπέστησαν και τα υπόλοιπα διαμερίσματα της πολυκατοικίας.

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση