Βild: Ο Τσίπρας λέει ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Μαρτίου 2015 09:54 Βild: Ο Τσίπρας λέει ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει

Πρωτοσέλιδο στην Bild οι δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή, ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους. Τι γράφουν Spiegel, Zeit και Die Welt.

Πρωτοσέλιδο στην Bild οι δηλώσεις Τσίπρα στη Βουλή,  ότι η Γερμανία πρέπει να πληρώσει για ηθικούς λόγους. Με αυτό τον τίτλο και... πολλά θαυμαστικά η γερμανική ταμπλόιντ σχολιάζει ότι η διαμάχη για το χρέος μεταξύ Ευρώπης και Ελλάδας κλιμακώνεται καθώς η Αθήνα βρίσκεται κοντά σε χρεοκοπία. Η Bild κάνει αναφορά στις δηλώσεις Τσίπρα και στις αιτιάσεις για τις γερμανικές αποζημιώσεις κάνοντας μάλιστα τον υπολογισμό ότι η Γερμανία με βάση τα σημερινά δεδομένα οφείλει στην Ελλάδα 3.5 δισ ευρώ. 

Πρωτοσέλιδο το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεις και στο Spiegel με τίτλο: Αποζημιώσεις για τα εγκλήματα πολέμου: η Ελλάδα θέλει να δημεύσει γερμανικές περιουσίες. Η Αθήνα ανεβάζει τους τόνους γράφει το γερμανικό περιοδικό και αναφέρεται στις δηλώσεις Παρασκευόπουλου από το βήμα της Βουλής. Το Spiegel σχολιάζει ότι οι επόμενες κινήσεις, όπως υπονοεί η Αθήνα θα εξαρτηθούν από τη συμφωνία για το χρέος.

Die Zeit

O Tσίπρας μιλά για τις γερμανικές αποζημιώσεις, αποζημιώσεις δισεκατομμυρίων

Die Welt

Ο Τσίπρας μιλά για νομικά τρικ... γράφει η Die Welt και σχολιάζει ότι η Ελλάδα ψάχνει για λεφτά.

 

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση