Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 28 Μαρτίου 2015 20:38 Ποτάμι: Ο κ. Τσίπρας να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι στηλιτεύει τις δηλώσεις Λαφαζάνη, που μαζί με άλλα στελέχη της κυβέρνησης "παίρνει θέση στα χαρακώματα εναντίον της Ευρώπης και όχι εναντίον των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα"

Το κόμμα του Σταύρου Θεοδωράκη προέβη σε μια ανακοίνωση με την οποία επιχειρεί να συμβουλεύσει τον πρωθυπουργό για τις φωνές εναντίον της ΕΕ που ξεπηδούν από κυβερνητικά στελέχη. Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του Ποταμιού βρέθηκε ο Υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης και τη δήλωσή του να "πάμε σε σύγκρουση με τη γερμανική Ευρώπη".

Η ανακοίνωση με δηκτικό ύφος σημειώνει πως "στην κυβέρνηση δεν είναι για να εκπληρώσουν νεανικές ιδεοληψίες τους για μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης, αλλά για να αλλάξουν τη ζωή των πολιτών μέσα σε μια πιο δίκαιη Ευρώπη".

Διαβάστε όλη την ανακοίνωση του κόμματος:

"Ο ένας μετά τον άλλο τα στελέχη της κυβέρνησης παίρνουν θέση στα χαρακώματα εναντίον της Ευρώπης και όχι εναντίον των προβλημάτων που μαστίζουν τη χώρα.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά του κ. Λαφαζάνη να μιλήσει για σύγκρουση με τους εταίρους μας στην ΕΕ και την ευρωζώνη. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να συστήσει στους υπουργούς του να μην παίζουν με τη φωτιά για να γίνουν αρεστοί στις κομματικές μειοψηφίες και στο λόμπι της δραχμής. Το κλίμα, που δημιουργούν οι συνεχείς δηλώσεις περί ρήξης, ενισχύουν την ανασφάλεια των πολιτών, με δραματικές επιπτώσεις στην πραγματική οικονομία. Στην κυβέρνηση δεν είναι για να εκπληρώσουν τις νεανικές  ιδεοληψίες τους για μια Ελλάδα εκτός Ευρώπης αλλά για να αλλάξουν τη ζωή των πολιτών μέσα σε μια πιο δίκαιη Ευρώπη.  Ας αρχίσουν να δουλεύουν, λοιπόν.  Τα συνθήματα δεν είναι δουλειά.

Το Ποτάμι".

 

news247.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση