Χαμός στο facebook με τον φαρμακοποιό που μπουγελώνει σκύλο - Τι απαντά ο ίδιος (Βίντεο)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιουνίου 2015 08:20 Χαμός στο facebook με τον φαρμακοποιό που μπουγελώνει σκύλο - Τι απαντά ο ίδιος (Βίντεο)

Ο φαρμακοποιός μπουγέλωσε τον σκύλο την ώρα που κοιμόταν - Το ίδιο όπως θα δείτε έκανε και η γυναίκα του - Διαβάστε τι απαντά ο ίδιος και τον σάλο που έχει προκληθεί...

Από χθες κάνει τον γύρο του διαδικτύου ένα βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ένας φαρμακοποιός να μπουγελώνει έναν σκύλο, που κοιμόταν αμέριμνος έξω από το φαρμακείο του, στην πλατεία Μετεώρων, στη Θεσσαλονίκη.

Σε άλλη φωτογραφία εμφανίζεται μία γυναίκα να ρίχνει στον ίδιο σκύλο ένα ποτήρι με υγρό, πάλι έξω από το φαρμακείο.

Ο Απόστολος Πάτσας, ο φαρμακοποιός που απεικονίζεται να αδειάζει έναν κουβά πάνω στον ανυποψίαστο σκύλο, μιλά  για το περιστατικό και εξηγεί τι συνέβη: “Αυτό έγινε πριν από ένα χρόνο, το περασμένο καλοκαίρι. Το συγκεκριμένο σκυλί ερχόταν καθημερινά, γιατί ακριβώς δίπλα υπήρχε ένα θηλυκό. Κοιμόταν μπροστά στο φαρμακείο, στα σκαλοπάτια και αρκετοί πελάτες μου διαμαρτύρονταν ότι τους ενοχλούσε η παρουσία του, αν και ήταν ήμερο.

Προσπάθησα να τον απομακρύνω, αλλά ήταν επίμονος. Κάποια στιγμή τον μπουγέλωσα με ένα κουβά νερό, ενώ και η γυναίκα μου του έριξε ένα ποτήρι νερό. Στο διαδίκτυο είδα ότι γράφουν πως του ρίξαμε καυτό καφέ και χλωρίνη. Αν είναι δυνατόν! Καλοκαίρι ήταν και τον έβρεξα.”

Σε ερώτηση για το αν έχει μετανιώσει για την πράξη του, με δεδομένο ότι το μόνο “έγκλημα” του σκύλου ήταν πως κοιμόταν έξω από το φαρμακείο του, ο Απ. Πάτσας απαντά: “Σίγουρα έχω μετανιώσει και αν διέπραξα αδίκημα ζητώ να τιμωρηθώ, αλλά για τον κουβά με νερό, όχι για χλωρίνη και άλλα τέτοια που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα”.

Μάλιστα, όπως λέει, από χθες που δημοσιοποιήθηκαν τα στοιχεία του στο διαδίκτυο, δέχεται απειλητικά τηλεφωνήματα και αρκετοί πολίτες πηγαίνουν στο φαρμακείο του και του ζητούν το λόγο για αυτό που έκανε. “Δεν μπορέσαμε να κοιμηθούμε όλο το βράδυ.

Στο φαρμακείο δεν πλησιάζει πελάτης. Σίγουρα έκανα λάθος, αλλά δεν έκανα και έγκλημα…” δηλώνει χαρακτηριστικά και μέσω του δικηγόρου του σκοπεύει να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση.

Πηγή: protoplano.gr, newsit.gr

Διαβάστε επίσης:

Παρέμβαση εισαγγελέα για τον φαρμακοποιό που καταβρέχει σκύλο με κουβά

Προσαρμοσμένη αναζήτηση
Διαβάστε ακόμα
X

Developed in conjunction with Ext-Joom.com