Καταγγέλλουν άσχημη συμπεριφορά παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 04 Ιανουαρίου 2023 08:01 Καταγγέλλουν άσχημη συμπεριφορά παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Νοσοκομείο Λαμίας

Αρκετά παράπονα με μορφή καταγγελιών, έφτασαν στο LamiaReport για την αντιμετώπιση που είχαν ασθενείς στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, παραμονή Πρωτοχρονιάς.

Οι καταγγελίες αφορούν άσχημες συμπεριφορές και όχι την ιατρική αντιμετώπιση των περιστατικών.

Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την καταγγελία αναγνώστριας που υποστηρίζει ότι της είπαν «μου θυμήθηκαν όλοι 31 του μηνός να έρθουν άντε να μην αρχίσω», καθώς δεν αξιολογήθηκε ως επείγον το περιστατικό της, ενώ άλλος ασθενής υποστηρίζει ότι τον άφησαν για ώρες χωρίς μαξιλάρι και κουβέρτα στο θάλαμο βραχείας.

Υπήρξαν όμως κι άλλες καταγγελίες για απότομη ή ακόμη και ανάρμοστη συμπεριφορά από το προσωπικό και χωρίς να προσδιορίζουν τη βάρδια, όλοι αναφέρονται στην παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Έχοντας την εμπειρία από τον τρόπο που λειτουργεί το ΤΕΠ του ΓΝ Λαμίας, το οποίο εξυπηρετεί καθημερινά πολλές δεκάδες - φθάνοντας και σε εκατοντάδες ορισμένα 24ωρα - περιστατικά καθημερινές και αργίες, φτάνουμε στο συμπέρασμα ότι κάποιοι λίγοι υπάλληλοι αμαυρώνουν μια πολύ μεγάλη προσπάθεια συναδέλφων τους που υπερβάλλουν εαυτό και δουλεύουν για 2 και για 3 άτομα συγχρόνως (μάλιστα οι ίδιοι οι καταγγέλλοντες ξεχωρίζουν και τις «άλλες συμπεριφορές»). Με λίγα λόγια δεν μπορεί να είναι τυχαίο ότι οι καταγγελίες αφορούν συγκεκριμένη ημέρα κι έρχονται από διαφορετικά άτομα, με διαφορετικά προβλήματα υγείας που εστιάζουν όμως στο ίδιο θέμα.

Κι αυτό είναι κάτι που πρέπει να μας προβληματίζει και να απαιτεί λύση…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση