Αγέλες με αδέσποτα στη Σκάλα Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 15 Αυγούστου 2023 08:48 Αγέλες με αδέσποτα στη Σκάλα Αταλάντης

Δύο περιστατικά με επιθέσεις σε παιδάκια την τελευταία εβδομάδα.

Σοβαρό πρόβλημα με τα αδέσποτα στη Λοκρίδα, αφού μετά την καταγγελία για επίθεση σε εγκυμονούσα γυναίκα στο Θεολόγο, έχουμε νέα καταγγελία για αγέλη αδέσποτων στην Σκάλα Αταλάντης, όπου μάλιστα όπως αναφέρει ο φίλος αναγνώστης που έστειλε την καταγγελία σημειώθηκαν και δύο ατυχήματα με μικρά παιδιά.

Διαβάστε τι αναφέρει για την συνομιλία που είχαν κάτοικοι της περιοχής με τον Δήμαρχο.

«Σας προωθώ φωτογραφία από την αγέλη με τα αδέσποτα στη Σκάλα Αταλάντης. Την τελευταία εβδομάδα είχαμε δύο περιστατικά όπου τα αδέσποτα τραυμάτισαν δύο παιδάκια στην παραλία.  Επίσης η παραλία είναι γεμάτη περιττώματα.

Σε συζήτηση με το δήμαρχο χθες μας είπε ότι είναι δεμένα τα χέρια του δεν μπορεί να τα μαζέψει και ότι έχει εκκρεμείς υποθέσεις από μηνύσεις φιλόζωων.

Η φωτογραφία που σας στέλνω είναι τραβηγμένη το απόγευμα της 13ης Αυγούστου 2023».

Κάτοικος της περιοχής

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση