Τι θα γίνει με τα πεζοδρόμια της οδού Τανάγρας;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 19:57 Τι θα γίνει με τα πεζοδρόμια της οδού Τανάγρας;

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστη και κατοίκου της οδού Τανάγρας σχετικά με την κατάσταση των πεζοδρομίων:

«Η οδός Τανάγρας πηγαίνει προς 3 σχολεία, σε Δημοτικό, Γυμνάσιο και Λύκειο.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, το αριστερά πεζοδρόμιο όπως κατεβαίνει η οδός Τανάγρας είναι ανύπαρκτο και μέσα στα χόρτα και στη βρωμιά.

Το δεξιά πεζοδρόμιο είναι όλο ανισόπεδο, ακόμα και άνθρωποι χωρίς κινητικά προβλήματα σκοντάφτουν. Κάποια μητέρα με καρότσι μωρού ή κάποιος με αναπηρικό αμαξίδιο πως θα περάσει;

Έχω παρατηρήσει όλα αυτά τα χρόνια, από το 1995, που βρίσκομαι σε αυτή τη γειτονιά πως όλοι οι μαθητές περπατάνε στο δρόμο αφού δεν υπάρχουν πεζοδρόμια...

Από το 1995 παρακαλάμε για πεζοδρόμια και το μόνο που εισπράττουμε είναι ψέματα!

Επείγει να γίνουν πεζοδρόμια πρώτον για την ασφάλεια των κατοίκων της γειτονιάς, δεύτερον για τους μαθητές που περνάνε από εδώ και τρίτον για την υγιεινή της περιοχής!»

Κάτοικος της οδούς Τανάγρας

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση