Πρόβλημα με το internet σε περιοχή της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 06 Οκτωβρίου 2023 11:00 Πρόβλημα με το internet σε περιοχή της Λαμίας

Είμαι επαγγελματίας στην είσοδο της περιοχής της Λαμίας και τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουμε πρόβλημα με το internet.

Συγκεκριμένα έχει σημειωθεί βλάβη όπως μας έχουν ενημερώσει την οποία πιθανότατα θα αποκαταστήσουν στις 9 Οκτωβρίου.

Το θέμα είναι τι κάνουμε οι επαγγελματίες που θέλουμε το internet για να χρησιμοποιήσουμε για παράδειγμα τα pos, αλλά και για άλλες χρήσεις της επιχείρησης που χρειάζονται σύνδεση με το διαδίκτυο;

Η λύση που μου πρότειναν, καθώς φαίνεται ότι το πρόβλημα στην περιοχή είναι δυσεπίλυτο, περιλαμβάνει νέα χρέωση δική μου. Γιατί άραγε να πρέπει να επιβαρυνθώ κι άλλο πάγιο για κάτι που έχω ήδη συμφωνήσει με συμβόλαιο.

Τα παραπάνω τα αναφέρω περισσότερο ως διαμαρτυρία και όχι ως καταγγελία με την ελπίδα κάποιος να ευαισθητοποιηθεί και να συμβάλλει στη γρήγορη αποκατάσταση του προβλήματος.

Αναγνώστης

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση