Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου ΟΣΕ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2023 10:53 Απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου ΟΣΕ

Διαβάστε την καταγγελία αναγνώστριας για την λίαν επιεικώς απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου του ΟΣΕ. 

Το μεσημέρι της Τρίτης (31/10) στις 2.40 ήρθε από Αθήνα στο σταθμό της Τιθορέας ο γιος μου με ένα φίλο του. Μόλις τα παιδιά, 18 χρονών, κατέβηκαν αμέσως αντιλήφθηκε ο γιος μου, ότι ξέχασε μία μπανάνα -τσαντάκι που φορούσε και είχε μέσα το πορτοφόλι του με λίγα ευτυχώς χρήματα (μια και είναι και και φοιτητής) αλλά δυστυχώς όλα του τα χαρτιά: αστυνομική και ακαδημαϊκή ταυτότητα, δίπλωμα οδήγησης κάρτα αναλήψεων και κάποια λιγότερο σημαντικά. Αμέσως παρακάλεσα τον σταθμάρχη να επικοινωνήσει με τον ασύρματο, ώστε κάποιος ελεγκτής να προλάβει να το πάρει.

Αυτός εκείνη τη στιγμή μιλούσε με κάποιον συνάδελφο στο Λειανοκλάδι από ότι μας είπε και αφού περνούσε τις σήραγγες θα πήγαινε κάποιος να κοιτάξει....

Αυτό σημαίνει ένα τέταρτο τουλάχιστον μετά!!!!

Τον χιλιοπαρακαλέσαμε  να μας βοηθήσει αμέσως αν γινόταν να προλάβουμε γιατί έπρεπε να φύγει το παιδί για την πόλη που σπουδάζει και δεν θα είχε τίποτα και μας απάντησε ότι δεν έχει καμία υποχρέωση και αυτό που έκανε ήταν αρκετό.

Εγώ τον παρακαλούσα  συνέχεια και μου απάντησε : το βλέπεις το σήμα στην πόρτα? απαγορεύεται η είσοδος!! μα του απαντώ: έξω είμαι , από μία σίτα σας μιλάω...

Του ζήτησα ένα τηλέφωνο να πάρουμε εμείς κάπου...δεν ήξερε..και για να μην μακρηγορώ, όταν του ζήτησα το όνομα του με ειρωνεύτηκε, λέγοντας..: θα κάνεις καταγγελία? ούτε το όνομά μου είμαι υποχρεωμένος να σου δώσω! είμαι ο σταθμάρχης της βάρδιας και φύγε γιατί δε θέλω να μου τη χαλάσεις..Να αναφέρω επίσης ότι παίρναμε συνέχεια τηλέφωνα όλοι και στο Λειανοκλάδι και δεν απάντησε ποτέ κανείς.

Και λέω εγώ τώρα σε κάποιους βολεμένους του ΟΣΕ, τεμπέληδες και ανεύθυνους, γιατί βεβαίως ο γιος μου φταίει, αλλά όταν μπορείς να βοηθήσεις έναν άνθρωπο και χωρίς κόστος γιατί να μην το κάνεις?

Γιατί είσαι κομπλεξικός , βγαίνεις ένα λεπτό έξω όταν έρχεται το τρένο και συνεχίζεις να παίζεις με το κινητό σου και σε ενοχλήσαμε....βύσματα παλιών καιρών με κακό χαρακτήρα και άθλιες συμπεριφορές.

Γι αυτό η νεολαία δεν σας σέβεται!!!

Τα παιδιά είναι πάντα καλά αλλά όταν εσείς συμπεριφέρεστε έτσι μην απορείτε για τίποτα.

Αγαπητέ μου ανώνυμε δεν θα σου κάνω καταγγελία γιατί σε προκαλώ να πάρεις τα στοιχεία μου από την εφημερίδα και να μου κάνεις μήνυση εσύ!!

Είσαι ένας κακός άνθρωπος χωρίς ενσυναίσθηση και σε λυπάμαι...

Αν υπάρξει κάποιος υπεύθυνος να μου απαντήσει θα το ήθελα..Γιατί λόγω γαϊδουριάς και ασχετοσύνης κάποιων έφυγε τόσος κόσμος και ακόμα τέτοιοι υπάρχουν στον ΟΣΕ.

Αναγνώστρια

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση