Απαράδεκτη κατάσταση με το ίντερνετ στο κέντρο της Λαμίας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου 2023 14:49 Απαράδεκτη κατάσταση με το ίντερνετ στο κέντρο της Λαμίας

Η κατάσταση τον τελευταίο καιρό με το ίντερνετ στο κέντρο της Λαμίας είναι εξοργιστική. Σε έναν μήνα έρχεται το 2024 αλλά η Λαμία συνεχίζει να είναι πολύ πίσω από τις περισσότερες πόλεις της Ελλάδας.

Είναι απαράδεκτο το γεγονός ότι στο κέντρο της Λαμίας οι ταχύτητες του ίντερνετ είναι ιδιαίτερα χαμηλές και πολλές φορές το ίντερνετ «πέφτει», ενώ στα προάστια της πόλης οι ταχύτητες είναι ιδιαίτερα υψηλές. Νιώθουμε ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας και θα πρέπει κάποια στιγμή μετά από τόσα χρόνια να λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Με ενημέρωσαν από την cosmote ότι δεν μπορώ να κάνω τίποτα και ότι θα περαστούν οι γραμμές σε τρία τουλάχιστον χρόνια.

Ενώνω λοιπόν και εγώ την φωνή μου με όλους τους συμπολίτες μου που μένουν στο κέντρο και συνεχίζουμε να έχουμε ακόμα αυτό το πρόβλημα.

Αγανακτισμένος Λαμιώτης!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση