Ως πότε οι φίλαθλοι θα φοβούνται να πάνε στα γήπεδα;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 06 Μαρτίου 2024 19:29 Ως πότε οι φίλαθλοι θα φοβούνται να πάνε στα γήπεδα;

Την Κυριακή πήγα με το γιο μου να παρακολουθήσω τον αγώνα Λαμία - ΠΑΟΚ.

Όταν πήγα να μπω μέσα κάποιος φίλος είπε ότι ο γιος μου είναι ΠΑΟΚ (7 χρόνων ο γιος μου). Η κυρία που ήταν στα εισιτήρια πήρε πάρα πολύ αυστηρό ύφος και μου ζήτησε να της πω αν το παιδί μου φοράει μπλούζα του ΠΑΟΚ και ότι σε αυτή την περίπτωση δεν θα μας επιτρέψει να μπούμε.

Μέρες μετά ο γιος μου με ρωτάει «γιατί μπαμπά μας είπε έτσι η κυρία??? Απαγορεύεται να είμαι ΠΑΟΚ?»

Όλο το γήπεδο χειροκρότησε τον Κωνσταντελια όταν βγήκε αλλαγή γιατί έτσι πρέπει να γίνεται, αλλά εγώ θα πρέπει να εξηγήσω στο παιδί μου ότι δεν θα πρέπει να λέει τι ομάδα είναι γιατί στην Ελλάδα του 2024 ακόμη φοβόμαστε μην μας σκοτώσουν....Ας αλλάξει επιτέλους κάτι σε αυτή τη χώρα...Προφανώς και δεν φταίει η ομάδα. Φίλαθλος της Λαμίας είμαι κ εγώ...Αλλά επιτέλους ας σταματήσει αυτή η κατάντια....

Αναγνώστης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση