Εγκατάλειψη του χώρου άθλησης (Γήπεδο Μπάσκετ) στα Κάτω Καλύβια

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018 11:49 Εγκατάλειψη του χώρου άθλησης (Γήπεδο Μπάσκετ) στα Κάτω Καλύβια

Θα ήθελα να σας εκφράσω ένα παράπονο για την πλήρη εγκατάλειψη του χώρου άθλησης στα Κάτω Kαλύβια.

Συγκεκριμένα για το χώρο του παλιού Δημοτικού σχολείου που ήταν χώρος γηπέδου μπάσκετ, διότι σήμερα δεν θυμίζει τίποτα μετά από τις τόσες φθορές που έχει υποστεί ο χώρος (φωτό) λόγο τις εγκατάλειψης. Θυμάμαι πριν αρκετά χρόνια που ο χώρος έσφυζε από παιδιά που χαιρόταν τις μπασκέτες και με μια μπάλα ξεκινούσες τα πρώτα τους βήματα στο χώρο του αθλήματος.

Είμαι κάτοικος των Κάτω Καλυβίων και γονέας δύο παιδιών που ασχολούνται με το άθλημα του μπάσκετ, και διαβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει γήπεδο μπάσκετ στην περιοχή ολόκληρη. Το πλησιέστερο είναι στα δημοσιοϋπαλληλικά που είναι μακριά για να το προσεγγίσουν τα παιδιά των Κάτω Καλυβίων.

Στις φωτογραφίες φαίνονται οι φθορές που έχει υποστεί ο χώρος, και είναι άκρως επικίνδυνες με τα σκουριασμένα σίδερα που προεξέχουν,  για τραυματισμό των παιδιών που κάνουν χρήση του χώρου όχι φυσικά σαν γήπεδο του μπάσκετ αλλά σαν ποδοσφαίρου, ποδηλάτου κ.α. Επιθυμώ να ακουστεί η φωνή μου για την αναμόρφωση του χώρου, επισκευή των μπασκετών, διαγράμμιση του γηπέδου, καθαρισμό του χώρου από τα φύλλα των δέντρων και επισκευή του φωτισμού. Έτσι ο χώρος θα γίνει πάλι χώρος συγκέντρωσης, και άθλησης της νεολαίας των Κάτω Καλυβίων. 

Σας παραθέτω σχετικές φωτογραφίες.

Σας ευχαριστώ
Σαμαράς Γεώργιος

Προσαρμοσμένη αναζήτηση