Πόσες 10ετίες πρέπει να περάσουν για να γίνει ένα πεζοδρόμιο σε αυτή την πόλη;

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018 16:07 Πόσες 10ετίες πρέπει να περάσουν για να γίνει ένα πεζοδρόμιο σε αυτή την πόλη;

«Μεγάλωσα τρία παιδιά, τα σπούδασα, τα πάντρεψα και έχω και εγγόνι. Ωστόσο το πεζοδρόμιο παραμένει το ίδιο επικίνδυνο και χειρότερο....», λέει ο συμπολίτης μας που έστειλε την καταγγελία με θέμα: "Απαράδεκτο επί 10ετίες πεζοδρόμιο στο κέντρο της πόλης και δίπλα σε πολυκαταστήματα".

«Είμαι κάτοικος Λαμίας και επι 10ετίες συνεχίζετε να υφίστατε αυτή η απαράδεκτη εικόνα πεζοδρομίου (έναρξη Παπαποστόλου) στο κέντρο της πόλης μας δίπλα στον κόμβο (απο Παπαποστόλου προς Οθωνος) δίπλα στα  πολυκατασήματα ΚΩΤΣΌΒΟΛΟΣ @ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ.

Είμαι 61 ετών και έχω δεί πολλούς ηλικιωμένους να πέφτουν στις λακκούβες με χώμα , με τσιμέντο και πολλές κυρίες να μην μπορουν να περάσουν με τα καροτσάκια των μωρών τους και να αναγκάζονται να περνούν δίπλα στα διπλοπαρκαρισμένα αυτοκίνητα και μέσα στο δρόμο.

ΛΥΠΑΜΑΙ και το εννοώ διότι μεγάλωσα 3 παιδιά τα σπούδασα πάντρεψα και έχω και εγγόνι και το πεζοδρόμιο χειροτερεύει και "απειλεί" συμπολίτες μας και κανένας δεν έχει δώσει σημασία.

Εύχομαι να μπορέσετε να κάνετε κάτι».

Με εκτίμηση
Ένας δημότης

Προσαρμοσμένη αναζήτηση