Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Δημήτρη Τιμπλαλέξη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Μαρτίου 2024 08:05 Το «ευχαριστώ» της οικογένειας του Δημήτρη Τιμπλαλέξη

Διαβάστε τα ευχαριστήρια της οικογένειας του Δημήτρη Τιμπλαλέξη για το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του ΓΝ Λαμίας, αλλά και για όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ πένθος τους.

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσοι μας συμπαραστάθηκαν στο πένθος μας για την απώλεια του αγαπημένου συζύγου, πατέρα και παππού. Ευχαριστούμε όλους εκείνους που πρόσφεραν αντί στεφάνου χρήματα για το Ορφανοτροφείο Αρρένων Λαμίας. Από καρδιάς ευχαριστούμε τον Περιφερειάρχη κο Φάνη Σπανό για την παρουσία του και την τιμητική αναφορά στην προσωπικότητα και τη δημόσια δράση του εκλιπόντος, καθώς επίσης και όλους τους Περιφερειακούς συμβούλους για το ψήφισμά τους στη μνήμη του εκλιπόντος.

Ευχαριστούμε δημόσια το Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας για τα όσα πρόσφερε στον αγαπημένο μας σύζυγο, πατέρα και παππού. Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διευθύντρια της ογκολογικής κλινικής κα Θεοδώρα Κάππου που μας πρόσφερε όχι μόνο την άρτια επιστημονική της γνώση, αλλά και την ανθρώπινη άδολη συμπαράστασή της. Ευχαριστούμε επίσης την προϊσταμένη της ογκολογικής κλινικής κα Ευαγγελία Μπουντή και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό του τμήματος. Το γιατρό κο Αριστοτέλη Λιάκο που μας στήριξε άμεσα και ουσιαστικά. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους διακομιστές του ΕΚΑΒ που με αυταπάρνηση ανταποκρίνονταν στο κάλεσμά μας. Ευχή μας είναι να ολοκληρωθεί το έργο της στελέχωσης του ογκολογικού τμήματος για να μπορέσει να προσφέρει ανακούφιση σε τόσους συμπολίτες μας που ταλαιπωρούνται καθημερινά με διακομιδές σε άλλα νοσοκομεία. Ας ακούσουν οι ιθύνοντες τη φωνή μας και τη φωνή όλων των πολιτών, κυρίως όμως των βασανισμένων ανθρώπων της περιοχής μας για το καλό του νοσοκομείου και του τόπου μας.»

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση