Παραμορφώθηκε το κεφάλι της από βαφή μαλλιών

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018 17:29 Παραμορφώθηκε το κεφάλι της από βαφή μαλλιών

Το τριχωτό της κεφαλής ερεθίστηκε αμέσως μετά την εφαρμογή

Η εικόνα της νεαρής γαλλίδας προκαλεί σοκ. Το κεφάλι της 19χρονης είναι εμφανώς παραμορφωμένο  λόγω κάποιας χημικής αντίδρασης από βαφή μαλλιών που της προκάλεσε σοβαρή αλλεργική αντίδραση.

Η γυναίκα ονόματι stelle, σύμφωνα με το leparisien.fr ισχυρίζεται ότι μια χημική ουσία στη βαφή που ονομάζεται Παραφαινυλενοδιαμίνη (PPD) προκάλεσε την αλλεργική αντίδραση. Παρόλο που η 19χρονη εξηγεί ότι δοκίμασε μόνο μια μικρή ποσότητα του προϊόντος, το τριχωτό της κεφαλής σχεδόν αμέσως ερεθίστηκε μετά την εφαρμογή ενώ λίγη ώρα αργότερα άρχισε να πρήζεται - το κεφάλι της είχε διάμετρο 63 εκατοστά.

Αν και η ίδια είπε ότι πήρε αντιισταμινικό για να βοηθήσει με το πρήξιμο και τον ερεθισμό, το επόμενο πρωί το κεφάλι της είχε ήδη πρηστεί όπως και η γλώσσα της.

«Δε μπορούσα να αναπνεύσω. Είχα μια λάμπα για κεφάλι!», είπε στο γαλλικό μέσο. Εξήγησε επίσης, ότι μετά το πρήξιμο έσπευσε στο νοσοκομείο όπου της έκαναν ένεση αδρεναλίνης και έπειτα από μερικές ώρες το πρήξιμο υποχώρησε.

«Παραλίγο να πεθάνω», πρόσθεσε «δε θέλω να το πάθει κανείς άλλος αυτό», συμπλήρωσε. Η 19χρονη προμηθεύτηκε τη βαφή από σούπερ μάρκετ

news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση