Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή που δεν είχε χρήματα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 20 Μαΐου 2019 18:05 Την απέλυσαν επειδή έδωσε φαγητό σε μαθητή που δεν είχε χρήματα

Η υπάλληλος του σχολικού κυλικείου τιμωρήθηκε για την ανθρωπιά της

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η απόφαση εταιρίας εστίασης, να απολύσει μία υπάλληλο σε σχολική καφετέρια, επειδή επέτρεψε σε έναν μαθητή να πάρει φαγητό, χωρίς να έχει χρήματα να πληρώσει.

Το περιστατικό συνέβη στο Mascoma Valley Regional High School στα τέλη Μαρτίου, αλλά τώρα είδε το φως της δημοσιότητας. Η γυναίκα που δούλευε στο κυλικείο για 5 χρόνια, είδε εκείνη την ημέρα έναν μαθητή να πλησιάζει στο ταμείο έχοντας φαγητό στον δίσκο του και να της λέει, ότι δεν είχε να πληρώσει. Της είπε όμως, ότι θα της φέρει τα χρήματα τις επόμενες ημέρες και έτσι δέχθηκε να τον αφήσει να τα πάρει.

Το περιστατικό όμως έγινε αντιληπτό από έναν υπεύθυνο της εταιρείας διαχείρισης του κυλικείου, με αποτέλεσμα η γυναίκα να κληθεί την επόμενη μέρα και να ενημερωθεί για την απόλυσή της. Όπως είπε η ίδια, υπήρχε μία ένταση εκείνο το διάστημα, καθώς το συμβόλαιο της εταιρίας με το Mascoma Valley Regional High School έληγε και ο διευθυντής τους είχε ξεκαθαρίσει, ότι θα έπρεπε να είναι πολύ προσεκτικοί όλοι.

Έκρινε λοιπόν, πως το να άφηνε το παιδί χωρίς φαγητό, δεν θα ήταν προς αυτή την κατεύθυνση, όμως οι υπεύθυνοι είχαν διαφορετική άποψη. Μιλώντας στο CNN, ο Τζέιμι Μάθεσον προσπάθησε να δικαιολογήσει την απόφαση της εταιρείας όπου δουλεύει, λέγοντας πως το παιδί δεν υπήρχε περίπτωση να μείνει νηστικό, καθώς υπάρχει ειδική πρόβλεψη για αυτές τις περιπτώσεις.

πηγή: news.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση