Η πυγμάχος - killer με το αγγελικό πρόσωπο - Χρυσά συμβόλαια, ταινίες και σέξι εξώφυλλα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015 15:13 Η πυγμάχος - killer με το αγγελικό πρόσωπο - Χρυσά συμβόλαια, ταινίες και σέξι εξώφυλλα

Ο Eminem την αποκαλεί "slaughterhouse in a blouse" και η ξανθιά πυγμάχος Ronda Rousey που "ξαπλώνει" τους αντιπάλους της σε λιγότερο από 1 λεπτό το απολαμβάνει!

"When I go for it, I go for it" δηλώνει αφοπλιστικά, έχοντας καταστεί η πιο επαναστατική αθλήτρια από τότε που έκαναν την εμφάνισή τους οι Venus και Serena Williams τη δεκαετία του 1990.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Μπορεί οι μικτές πολεμικές τέχνες να μην γίνουν ποτέ mainstream, αλλά η Ronda Rousey ξεπέρασε τα... αθλητικά όρια με χρυσά συμβόλαια, ταινίες και εξώφυλλα περιοδικών.

Είχε μπει στη λίστα του Maxim Hot 100 και στη λίστα του Forbes 30 Under 30, ενώ ανακυρύχθηκε η πιο κυρίαρχη εν ζωή αθλήτρια από το Business Insider νικώντας και τον LeBron James.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


"Έχει το πακέτο. Απλά "θάβει" ανθρώπους. Είναι καλύτερη στο MMA από ό,τι είναι οποιοσδήποτε άλλος αθλητής καλός σε οτιδήποτε", σημείωσε ο αθλητικός συντάκτης του Business Insider Tony Manfred.

Ως μποξέρ είναι κομψή και βάναυση, χαρακτηριστικά που ισορροπεί σε τέτοιο ώστε το χάρισμά της φαίνεται υπερφυσικό.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


"Ο τρόπος που έφτασα εδώ δεν είναι τέλειος. Ήταν βρώμικος και υπήρχαν πολλά σκ*τά στην πορεία", υπογραμμίζει.

Στο νέο της αυτοβιογραφικό βιβλίο "My Fight/Your Fight" που έγραψε με τη βοήθεια της αδερφής της, αθλητικής δημοσιογράφου Maria Burns Ortiz, μιλά για τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας της.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


"Σου προκαλεί αγωνία. Δεν ξέρω πώς θα το πάρουν οι αναγνώστες αλλά αισθάνομαι πως η αλήθεια είναι η καλύτερη πανοπλία".

 

 
 


 

Το καταστροφικό πλήγμα



Γεννήθηκε στο Riverside County, California, με τον ομφάλιο λώρο τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό της. Ήταν μπλε. Οι γιατροί χρειάστηκε να την επαναφέρουν στη ζωή.

Αυτές οι κρίσιμες ώρες που έμεινε χωρίς οξυγόνο προκάλεσαν την καθυστερημένη ανάπτυξη. Δεν άρχισε να μιλά παρά μόνο όταν έγινε 4 ετών.

"Στα 6 περίπου ξεκίνησα να φτιάχνω προτάσεις που είχαν συνοχή. Μου είπαν ότι είχα υποστεί εγκεφαλική βλάβη. Αλλά όταν είσαι παιδί, ο εγκέφαλός σου βρίσκει τρόπο για να αναδιοργανωθεί".
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Ο αγαπημένος της μπαμπάς Ron την ενθάρρυνε πάντα. "Είσαι έξυπνο παιδί. Δεν είναι ότι είσαι καμιά χαζή".

Όταν την πήρε μαζί του για να της πάρει την πρώτη της κούκλα, έφυγαν από τα μαγαζιά με μια κούκλα του Hulk Hogan με την οποία κοιμόταν κάθε βράδυ.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Την πήγαινε για πεζοπορία στο δάσος και μαζί παρακολουθούσαν το βράδυ τα ντοκιμαντέρ "Wild Discovery".

Αυτοκτόνησε όταν έγινε 8 ετών στο γκαράζ του σπιτιού τους, ενώ η Ronda και η αδερφή της Jennifer παρακολουθούσαν Nickelodeon στο σαλόνι.

Υπέφερε από οξύτατους πόνους στην πλάτη μετά από ένα ατύχημα που είχε πριν από χρόνια αλλά κανείς δεν έβλεπε αυτό το τέλος.

Ήταν το γεγονός που ανέτρεψε τη ζωή της και σχεδόν ποτέ δεν μιλά για αυτό. "Κανείς μας δεν ήταν πια ίδιος".
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Ένα ακόμα περιστατικό την ίδια χρονιά ήρθε να αλλάξει τη ζωή της. Ανακάλυψε ένα λεύκωμα στο σπίτι της με φωτογραφίες της μητέρας της που είχε το δικό της μυστικό. Είχε στεφθεί πρωταθλήτρια τζούντο.

"Ήταν απίστευτη ανακάλυψη για ένα παιδί. Έβλεπα πάντα στο πρόσωπο του πατέρα μου έναν μεγάλο, ισχυρό και ανίκητο άντρα και στο πρόσωπο της μητέρας μου την παιδαγωγό. Δεν πίστευα ότι θα μπορούσε να "νικήσει" τον πατέρα μου".
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Η μητέρα της AnnMaria De Mars το 1984 έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που νίκησε το παγκόσμιο πρωτάθλημα τζούντο.

Εμφανώς επηρεασμένη ξεκίνησε μαθήματα τζούντο με πρώτη προπονήτρια τη μητέρα της.

- "Χτύπησα το δάχτυλο του ποδιού μου. Νομίζω το έσπασα"
- "Ενα δάχτυλο είναι" μου είπε περιφρονητικά
- "Ναι, αλλά πονάει. Έχεις ένα μαξιλάρι για μένα;" είπα κλαίγοντας
- "Τι εννοείς με το μαξιλάρι; Πήγαινε να τρέξεις γύρους"

Ήταν μόνο 12 ετών και μέχρι σήμερα ευχαριστεί τη μητέρα της για τη μιλιταριστική πειθαρχία.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


"Να τρέχεις με ένα σπασμένο δάχτυλο; Θα μπορούσα να βλάψω περισσότερο τον εαυτό μου; Έμαθα ότι αν σπάσω ένα δάχτυλο, μπορούσα να συνεχίσω να τρέχω".

Στα 16 της χρόνια εγκατέλειψε το σχολείο, άφησε την οικογένειά της και μετακόμισε στη Βοστόνη για να εκπαιδευτεί προκειμένου να συμμετάσχει ως αθλήτρια τζούντο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Όταν κατέκτησε την 9η θέση, έκλαιγε πιο πολύ από κάθε άλλη φορά, καθώς ένιωθε πως είχε απογοητεύσει τη μητέρα της.

Οι θυσίες ήταν πολλές καθώς είχε βουλιμικές τάσεις και έκανε εμετό για να έχει το κατάλληλο βάρος.

"Συνέδεα το βάρος με την ενοχή. Δεν υπήρχε κανείς να μου δώσει συμβουλές. Αν δεν είχες το κατάλληλο βάρος, απλά σου φώναζαν".

"Δεν με απογοήτευσες. Είχες απλά μια άσχημη μέρα", της είπε τότε η μητέρα της.
 

Τα δύσκολα χρόνια και οι επιτυχίες



Επέστρεψε στην οικογένειά της με κατάθλιψη και η μητέρα της αρνήθηκε να μένει στο σπίτι χωρίς δουλειά.

Έτσι στα 18 της χρόνια πήγε να μείνει με έναν προπονητή που έκλεψε τα λίγα χρήματα που είχε.

Εντόπισε έναν πρώην φίλο της που ζούσε στο υπόγειο των γονιών του, την απατούσε συνέχεια και της έδινε ένα "6άρι" για την εμφάνισή της.

Η ζωή της ήταν χάος. Αγωνίστηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 και κέρδισε το χάλκινο μετάλιο, αλλά η σχέση με τη μητέρα της είχε διαταραχθεί.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Αισθάνθηκε αποπνικτική όλη αυτή την πειθαρχία και αποφάσισε πως ήθελε έναν χρόνο μακριά από όλα για να διασκεδάσει.

Το χρηματικό έπαθλο των 10.000 δολαρίων εξανεμίστηκε γρήγορα και έγινε barwoman στο Λος Άντζελες.

Άρχισε να καπνίζει και να πίνει πολύ, συχνά ξεκινώντας την ημέρα της με ένα τσιγάρο και ένα σφηνάκι βότκα.

Κοιμόταν στο αυτοκίνητό της και όταν αποφάσισε να βρει ένα διαμέρισμα, το μόνο που μπορούσε να αντέξει οικονομικά ήταν ένα 4*4 στούντιο.

"Τα λύματα πολλές φορές έβγαιναν από την τουαλέτα και το μπάνιο. Γύριζα σπίτι και έβρισκα ένα διαμέρισμα γεμάτο σκ*ατά. Δεν πίστευα ότι μπορούσα να πέσω πιο χαμηλά".

Μια μέρα στη δουλειά είδε στην οθόνη πάνω από το μπαρ ένα MMA στιγμιότυπο. "Μπορούσα σίγουρα να το κάνω αυτό", σκέφτηκε.
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Άρχισε να προπονείται ξανά σκληρά. Το 2010 ξεκίνησε να κάνει νυχτερινές βάρδιες σε ένα 24 Hour Fitness αλλά και πάλι δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει οικονομικά στις υποχρεώσεις της.

Έκανε μια νέα σχέση με έναν πρώην χρήστη ναρκωτικών που υποτροπίασε και τελικά χώρισαν αφού της έκλεψε και το αυτοκίνητο.

Αναρωτιέται πολλές φορές για τις επιλογές της στους άντρες. "Πραγματικά δεν ξέρω. Ο καλύτερος φίλος μου λέει ότι είμαι μια κακομαθημένη σκύλα. "Έχεις εκπληκτική ομορφιά και ένα υπέροχο σπίτι στη θάλασσα. Θέλεις και αγόρι; Γιατί πρέπει να έχεις τα πάντα;" λέει και γελάει.

Η απίστευτη καριέρα της απογειώθηκε όταν στον πρώτο της αγώνα MMA εφάρμοσε μια εξαιρετικά δύσκολη και βάναυση κίνηση τζούντο που μπορεί ακόμα και να σπάσει το χέρι του αντιπάλου της.

Ήταν αρκετό για να νικήσει τον οποιοδήποτε. Η πρώτη της πάλη διήρκεσε 23 δευτερόλεπτα. "Ένιωσα τέτοια χαρά που δεν είχα αισθανθεί ποτέ ξανά".
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Αν και εξακολουθούσε να κάνει 3 δουλειές και να ζει σε μια χωματερή στο Craigslist, ήξερε ότι έβρισκε τον δρόμο της. Θυμόταν τις στιγμές αυτοκαταστροφής της και διοχέτευε την οργή της.

"Από εκείνη την ημέρα του πρώτου αγώνα, απλά θα σπάσω το γ*αμημένο χέρι οποιουδήποτε αντιπάλου μου".

Ήταν το 2012 όταν ο Dana White, πρόεδρος του Ultimate Fighting Championship την κάλεσε και της έκανε μια πρόταση. Σχεδίαζε το πρώτο πρωτάθλημα γυναικών και ήθελε να το δημιουργήσει γύρω από το πρόσωπό της.

Η καριέρα της έχει απογειωθεί, με την Ronda Rousey να έχει πρωταγωνιστήσει στα The Expendables 3, Furious 7 και στο επερχόμενο Entourage.

Έχει γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό ESPN ως σύμβολο του σεξ και στο Swimsuit Issue του Sports Illustrated.

Ενώ κάποτε έβγαζε κατά μέσο όρο 400 δολάρια σε κάθε αγώνα, πλέον κερδίζει ακόμα και 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε εκδήλωση!
 

ΠΗΓΗ: FACEBOOK
ΠΗΓΗ: FACEBOOK


Πηγή: News.com.au

newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση