Ο Τζέρικο ζει! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 23:48 Ο Τζέρικο ζει! Η φωτογραφία που το αποδεικνύει

Οι ερευνητές επιβεβαίωσαν ότι ο Τζέρικο είναι ζωντανός & μάλιστα με τη λέαινά του στο πλευρό του έτρωγαν το θήραμά τους στο πάρκο. Η φωτογραφία-απόδειξη.

«Όταν άκουσα την είδηση έτρεξα να δω τον υπολογιστή μου για να τσεκάρω τις κινήσεις του Τζέρικο. Το σήμα από το ψηφιακό κολάρο κατέγραφε κανονικά τις κινήσεις του και όλα έδειχνα φυσιολογικά», λέει ο ερευνητής Στέιπελκαμπ, που είναι υπεύθυνος για τον Τζέρικο, τον αδελφό του λιονταριού Σεσίλ. 

Ο ερευνητής λέει στη Daily Mail ότι ο Τζέρικο, σύμφωνα με το σήμα που εξέπεμψε, έμοιαζε να βρίσκεται μαζί με ένα θηλυκό λιοντάρι. o συνεργάτης της ομάδας της Άγριας Ζωής (Wildlife Conservation Research Unit -WildCRU), ακολούθησε τα ίχνη του Τζέρικο και επιβεβαίωσε ότι είναι ζωντανός. Μάλιστα και ο διευθυντής της ομάδας, Ντέιβιντ ΜακΝτόναλντ, επιβεβαίωσε ότι τον είδαν καλά στις 6 και 15 το πρωί (τοπική ώρα) και έτρωγε μία καμηλοπάρδαλη που σκότωσε, έχοντας τη λέαινά του δίπλα του. 

Η ομάδα μέσα σε όλα ενημέρωσε ότι δεν είναι βιολογικός αδελφός του Σεσίλ, αλλά οι δυο τους ανέπτυξαν ένα τόσο ισχυρό δέσιμο που ήταν σαν να ήταν βιολογικά αδέλφια. 

thetoc.gr

 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση