Ο Ερντογάν συνάντησε τον αλ Σίσι με παρέμβαση του εμίρη του Κατάρ

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 20 Νοεμβρίου 2022 19:34 Ο Ερντογάν συνάντησε τον αλ Σίσι με παρέμβαση του εμίρη του Κατάρ

Ο Μουντιάλ… ενώνει ακόμη και τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Φατάχ αλ Σίσι!

Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και ο Φατάχ αλ Σίσι ήταν ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημμένους του Κατάρ για την τελετή έναρξης του 22ου Μουντιάλ.

Και με την παρέμβαση του Εμίρη του Κατάρ, οι πρόεδροι της Τουρκίας και της Αιγύπτου είχαν μια συνάντηση και χειραψία με… χαμόγελα, που κανείς δεν περίμενε.

Γιατί ο Τούρκος πρόεδρος είχε κάποτε δηλώσει ότι δεν θα συναντούσε ποτέ κάποιον σαν τον Σίσι. Αλλά αυτά, αλλάζουν.

Είναι η πρώτη φορά που ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν συναντά τον Αιγύπτιο ομόλογό του. Και μάλιστα κάνοντας… στροφή και καταπαντώντας τα όσα έλεγε ο ίδιος πριν από μερικά χρόνια. 

Αν και ο Σίσι ζητούσε να συναντήσει τον Ερντογάν, ο πρόεδρος της Τουρκίας δεν ήθελε, πριν από λίγα χρόνια, ούτε να δει τον πρόεδρο της Αιγύπτου! 

Το 2019, ο Ερντογάν, δήλωνε: «Δεν θα συναντήσω ποτέ κάποιον σαν τον Σίσι. Πρώτα απ’ όλα, όλοι οι πολιτικοί κρατούμενοι πρέπει να αποφυλακιστούν με αμνηστία. Αλλιώς, δεν θα δούμε τον Σίσι. Όσοι τον συναντήσουν, θα κριθούν από την ιστορία».

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση