Δολοφονήθηκε 22χρονος ποδοσφαιριστής στη Μασσαλία

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Δεκεμβρίου 2022 22:38 Δολοφονήθηκε 22χρονος ποδοσφαιριστής στη Μασσαλία

Ο νεαρός Γάλλος επιθετικός είχε περάσει από το προπονητικό κέντρο της Ολιμπίκ Μαρσέιγ.

Η Ομπάνι, ομάδα της γαλλικής Γ΄ Εθνικής (3ος όμιλος), θρηνεί τον θάνατο του 22χρονου επιθετικού της Αντέλ Σαντάνα Μεντί, ο οποίος πυροβολήθηκε τη νύχτα μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου στο 14ο διαμέρισμα της Μασσαλίας, όπως αναφέρει ο γαλλικός Τύπος.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ ΜΠΕ ο νεαρός Γάλλος ποδοσφαιριστής είχε περάσει από το προπονητικό κέντρο της Ολιμπίκ Μαρσέιγ, πριν κατευθυνθεί στην Αγγλία και στη συνέχεια στις Κοτ Μπλε Μαρινιάν και καταλήξει στην Ομπάνι το περασμένο καλοκαίρι.

«Θα αφήσει ένα μεγάλο κενό και θα παραμείνει για πάντα ένας από εμάς. Όλες μας οι σκέψεις και τα συλλυπητήρια πάνε στην οικογένειά του», ανέφερε στη δήλωσή της η Ομπάνι στα επίσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσής της.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση