Ήρωας ηλικίας 5 ετών: Έσωσε την γιαγιά του από άσχημη πτώση (vid)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2022 15:15 Ήρωας ηλικίας 5 ετών: Έσωσε την γιαγιά του από άσχημη πτώση (vid)

Αυτή είναι η εκπληκτική στιγμή που ένα ηρωικό νήπιο έσωσε τη γιαγιά του από μια άσχημη πτώση, αφού η σκάλα στην οποία σκαρφάλωνε ξαφνικά γλίστρησε.

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε μέρος την περασμένη Τρίτη (20/12) σε χωριό της Κίνας, όταν ένα παιδί μόλις 5 χρονών έσωσε την γιαγιά του από μια άσχημη πτώση.

Όπως φαίνεται στο βίντεο η γυναίκα χρησιμοποίησε μια ξύλινη σκάλα για να πάρει ένα φτερο του μπαντμιντον από μια στέγη. Ξαφνικά η σκάλα έπεσε με αποτέλεσμα η γυναίκα να πιαστεί από τις άκρες, για να αποτρέψει την πτώση.

Ευτυχώς για εκείνη ο πεντάχρονος εγγονός της ήταν εκεί για να τη σώσει.Το μικρό παιδί έπαιζε μπαντμιντον με τον παππού και τη γιαγιά του, όταν το φτερό κατέληξε στην οροφή.

Καθώς ανεβαίνει τη σκάλα η γυναίκα συνεχίζει να μιλάει στο ζωηρό και φλύαρο νεαρό αγόρι, το οποίο στέκεται και κουνάει τη ρακέτα του. Μόλις πέφτει η σκάλα, ένας σκύλος αρχίζει να γαβγίζει, η γυναίκα φωνάζει στον εγγονό της, ο οποίος τρέχει προς την πεσμένη σκάλα και προσπαθεί να την σηκώσει.

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας δείχνει τον μικρό ήρωα να παλεύει να σηκώσει την σκάλα. Η γυναίκα συνεχίζει να δίνει οδηγίες στον εγγονό της που προσπαθεί να σπρώξει τη σκάλα.

Ο μικρός ακούγεται να φωνάζει πως «δεν μπορώ να την σηκώσω». Τελικά μετά από πολλή προσπάθεια κατάφερε να την σηκώσει.Έτσι μετά από μερικά λεπτά που η γυναίκα κρέμεται στον αέρα, κατάφερε να ακουμπήσει πάλι το έδαφος, γλυτώνοντας τα χειρότερα. Αφού έλεγξε τα χέρια της κατευθύνθηκε προς τον εγγονός της και του έδωσε μια μεγάλη αγκαλιά.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση