Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα» – Αποσπάματα γεμάτα αιχμές από τη νέα του συνέντευξη

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 02 Ιανουαρίου 2023 18:08 Πρίγκιπας Χάρι: «Θέλω οικογένεια, όχι ίδρυμα» – Αποσπάματα γεμάτα αιχμές από τη νέα του συνέντευξη

Ο πρίγκιπας Χάρι αναμένεται να κυκλοφορήσει την αυτοβιογραφία του και το Παλάτι προετοιμάζεται για ακόμα περισσότερες αποκαλύψεις. Ο Χάρι μάλιστα παραχώρησε δύο συνεντεύξεις στα πλαίσια της διαφήμισης του νέου του βιβλίου, που θα προβληθούν στις 8 Ιανουαρίου. Τα αποσπάσματα που κυκλοφόρησαν αφήνουν ήδη… αιχμές.

Πηγή που διάβασε την αυτοβιογραφία, αποκάλυψε στους Sunday Times ότι είναι χειρότερο από αυτό που αναμένει η βασιλική οικογένεια, με τον Πρίγκιπα Γουίλιαμ να βρίσκεται στο κέντρο των… επιθέσεων. Περιγράφει μάλιστα λεπτομερώς έντονους καυγάδες που είχε με τον αδερφό του.

«Θέλω πίσω τον πατέρα και τον αδερφό μου»

Σε απόσπασμα από την συνέντευξη που έχει παραχωρήσει στον παρουσιαστή του ITV News, Bradby και σε ένα κλιπ όπου δεν ακούγονται ερωτήσεις, ο Χάρι λέει: «Δεν χρειάστηκε ποτέ να γίνει έτσι» και πως «θέλει οικογένεια, όχι ίδρυμα».

Λέει επίσης ότι «δεν έχει δείξει καμία απολύτως διάθεση για συμφιλίωση», χωρίς να είναι σαφές σε ποιον αναφέρεται.

Το βίντεο με τα κομμάτια από την αναμενόμενη συνέντευξη κλείνει με την φωνή του Χάρι να λέει πως: «Θα ήθελα να έχω πίσω τον αδερφό μου, θα ήθελα να έχω πίσω τον πατέρα μου».

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση