Πανικός σε αεροπλάνο στη Ρωσία: Άνοιξε η πόρτα εν πτήσει

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Ιανουαρίου 2023 18:55 Πανικός σε αεροπλάνο στη Ρωσία: Άνοιξε η πόρτα εν πτήσει

Πανικός επικράτησε σε πτήση στη Ρωσία όταν η πόρτα άνοιξε ένω το αεροπλάνο πετούσε και μάλιστα πάνω από παγωμένες περιοχές.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε, φαίνεται να ανοίγει η πίσω πόρτα ενός αεροπλάνου, το οποίο είχε απογειωθεί από το Magan στην περιοχή Yakutsk, στην ανατολική Σιβηρία, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dail Mail.

Οι 25 επιβάτες συνειδητοποίησαν ότι βρίσκονται σε κίνδυνο όταν ξαφνικά οι αποσκευές του εκσφενδονίστηκαν και παγωμένος αέρας μπήκε στην καμπίνα.

Ο πιλότος με ψυχραιμία πραγματοποίησε επιτόπου αναγκαστική προεσγείωση και ευτυχώς όλοι οι επιβάινοντες ήταν ασφαλής, φορώντας τα μπουφάν τους καθώς είχαν ξεπαγιάσει σε θερμοκρασίες μείον 41 βαθμούς κελσίου.

Πιστεύεται ότι όλοι οι επιβάτες ήταν δεμένοι για απογείωση και φορούσαν παλτά αφού επιβιβάστηκαν στο έντονο κρύο, οπότε απέφυγαν το χειρότερο.

Το Magan απέχει 12 χιλιόμετρα από το Yakutsk, την πιο κρύα πόλη του κόσμου και πρωτεύουσα της περιοχής Yakutsk στη Σιβηρία της Ρωσίας.

Δείτεο το συγκλονιστικό βίντεο από την πτήση στη Ρωσία

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση